Lehet változás?
Figyelt kérdés
Sokat ülök itthon, ez régen is így volt. Sokat sétálok céltalanul Debrecenben, ahol élek, de mindenki idegen. Nem ismerek senkit, hiába élek itt évek óta. A magány pedig már borzasztó. Anya azt mondja, barátkozzak, de szerintem ez lehetetlen. Internetről se működik, másrészt az iskolából és meglévő baráti körökből ismerkednek csak az emberek, rájöttem. Más is így látja? 27F2014. jún. 27. 16:28
1/2 anonim válasza:
Igen,nagyjából így van,de azért nem reménytelen.
Ha igazán akarsz barátokat,járj el valahová ahol emberek vannak,munkahelyed?könyvtár,fittnes klub,bármilyen helyre ami érdekel,vagy érdekes lehet és ismerkedj,az ismeretségből lesz aztán barát,nem csak úgy jön valaki és Ő már a barátod is lesz.
2/2 anonim válasza:
Teljesen igazat adok az elöttem lévőnek legyél nyitott tudom ezt így mondani könnyű de szedd össze magad és mutasd meg hogy megtudod csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!