Senkinek sem vagyok elég jó . Magányosnak érzem magamat Mit csináljak? (többi lent)
Figyelt kérdés
Alig vannak barátaim ..Nincs olyan barátom akivel bármit meg beszélhetnék .. CSak azt látom facebook.on ,hogy mindenki bulis .. nyaralós képeket rak fel ..és irigy vagyok rájuk .. Ráadásul mindenki kapcsolatban van körülöttem ..Nekem meg még sose volt barátom ..Sokszor be is szóltak miatta . Nem tudom mit csináljak .. teljesen el vagyok veszve ..:c Szeretnék egy energikus ember lenni akivel jól érzik magukat az emberek ,mit csináljak hogyan szerezhetnék barátokat? kérlek segítsetek :c ( 16L)2014. jún. 20. 20:39
11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm . elolvasom :) Azzal nincs semmi baj .. Én nagyon tudok szeretni .. sőt sokszor túlságosan is ... :)
2014. jún. 21. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!