Akinek nincsenek barátai, hogy bírja ki?
Figyelt kérdés
Én már nem tudom elviselni, hogy nincs senkim. :(2014. jún. 14. 21:24
11/36 anonim válasza:
Nehezen. Hiányzik a társaság és minden nap halálra unom magam. Olyan élménytelen így az élet.
12/36 anonim válasza:
Kibírja, mert ki kell bírnia. Van, akinek egy életen át sincsen, és nem rajta múlik. Nem lehet mindenki olyan szerencsés, mint Karinthy és Kosztolányi, vagy Goethe és Schiller.
13/36 anonim válasza:
Nehezen. Rengeteget unatkozom, a géppel sem tudom mindig elfoglalni magam. És ez még csak rosszabb lesz.
14/36 anonim válasza:
Remekül! Olyan faszán érzem magam minden nap, mint a csuda! Senki sem húz le pénzzel, nem nyaggatnak, nem kell magyarázni semmit egy hülyének sem! Háhááhháh!
16/36 anonim válasza:
Az a gond hogy nincs egyéb teendőd amivel lefoglalhatnád magad.Ha keresnél pár elfoglaltságot, vagy új hobbit, amibe fektethetnéd a fölös energiád és az időd, máshogy állnál lehet a dolgokhoz. Sőt még lehet barátokra is szert tehetsz..Meg kell próbálni kitörni ebből az unalmas mindennapokból ahol csak kattog az ember agya. Olvass, kocogj, valami...Légy kreatív! :)
17/36 A kérdező kommentje:
Én ezt próbálom már egy jó ideje - elfoglalni magam. Néha segít, de néha kevés, bármit próbálok... :(
(és olyankor hülyeségeket csinálok, amitől még rosszabb lesz minden :/ )
2014. jún. 15. 20:02
18/36 anonim válasza:
Nehéz én tudom én is így vagyok
19/36 Gyémántlány válasza:
Aki nem bírja ki- megkeresi őket.
Aki nem keresi őket- kibírja.
Aki kibírja- annak megfelel.
20/36 anonim válasza:
19 es tömören összefoglalta, és bizony igaza is van! Egy zöld pacsival tudom ezt értékelni csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!