Ez mitől lehet? Bővebben lent.
Igen, az. Pánikbetegség, szociális fóbia.
Ennek az az ellenszere, hogy minél többet egyedül is kimozdulni. Különben csak a szakember fog segíteni, szorongásoldókat kaphatsz, az meg nem a legjobb.
Jaj de ismerős:( Velem is akkor volt ez, amikor megismerkedtem az akkori párommal. Előtte simán hazamentem akár éjfélkor is, de azóta valami elromlott és egyszerűen félek éjszaka mászkálni. Szerencsére ez a "fóbia" nem hatalmasodott el rajtam, mert imádok kimozdulni, csak az éjszakákkal van baj.
Amúgy a párod nem szereti, ha kimozdulsz? Ez is lehet mögötte. Az én exem pl nagyon kisajátító volt.
Köszönöm a válaszaitokat! :)
Végül sikerült elmennem a barátom elé a munkahelyére, egy kicsit ideges voltam, főleg az elején de mire oda értem hozzá, már jól is éreztem magam egyedül az utcán. :) Igazság szerint az emberektől tartok, annyi bolond jár-kel köztünk az utcán, a tv- ből is csak a rosszat lehet hallani, sose lehet tudni kivel akad össze az ember... A minap pl.: leszállt egy néni az Oktogonon a kombinóról, és egy másik néni fel akart szállni. A leszálló néninek útban volt, pedig az ajtó másik oldalán szállt fel a néni, ezért a leszálló majdnem felpofozta a felfelé igyekvő nénit!!! És ez dél körül lehetett!!!
Egyébként a barátom nem korlátoz semmiben, néha még mondja is, hogy mozduljak ki a barátnőimmel valamerre, de vagy nincs kivel -megszűntek az eddigi barátságok nagy része-, vagy ha mégis, inkább a barátommal mennék bárhova, mert vele biztonságban érzem magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!