Meg akarom ölni magam de nagyon félek az élettől és a haláltól egyaránt. Mit tegyek?
Na mesélj, ha van kedved nekem is :)
Én is voltam így, bár az leginkább abba merült ki, hogy se meghalni se élni nem volt kedvem.
Nem akarok beleszólni, de szerintem meg pont az ilyen metálzenéket káne sürgősen elfelejteni... Inkább olyasmit keress, ami pozitívabban befolyásolja a hangulatodat, nem pedig megerősíti a "minden szar" életérzést.
Én azzal kezdeném, hogy minden nap legalább fél-1 órára kimennék a természetbe sétálni, napozni. Valamilyen testmozgás vagy pár óra fizikai munka, amitől kellemesen elfáradsz, csodát tesz. Időnként eljárhatsz társaságba, vagy meghívhatsz embereket...
Ja, és a legfontosabb: keress egy életcélt magamnak.
az élettől jobban kell félned. a halál semmi.
de próbáld megtalálni azt, ami az élethez köt, és ez ne a zene legyen. ha nőt akarsz, keress, és ne ilyen kérdésekkel fáraszd a gyk-komment/olvasó közönségét ^^
Néha azon töprengek, hogy megtanulom valahogyan az ilyen típusú embereket irányítani és létrehozok magamnak egy kis magánhadsereget.
A kérdésre válaszolva, ha megakarsz halni, akkor legalább előtte vigyél valamit véghez, úgysincs már vesztenivalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!