Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Meg akarom ölni magam de...

Meg akarom ölni magam de nagyon félek az élettől és a haláltól egyaránt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 20:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mi a gond?Ha akarsz róla beszélni,írj nyugodtan;de ne öld meg magad.
2014. jún. 11. 14:35
 12/22 anonim ***** válasza:

Na mesélj, ha van kedved nekem is :)

Én is voltam így, bár az leginkább abba merült ki, hogy se meghalni se élni nem volt kedvem.

2014. jún. 11. 21:01
 13/22 A kérdező kommentje:
Valami hiányzik az életemből (haverok, szerelem..), és a metál hallgatása tartja bennem még azt a kevés kedvet
2014. jún. 12. 16:22
 14/22 anonim ***** válasza:
Komolyan, próbálj ki dolgokat! Az se baj, ha innen messziről munkának tűnik némelyik, vagy akár mind! Csak ismerj meg ezt-azt! Rengetegen jártunk úgy, hogy már oda a fiatalság, mire megtaláljuk azt, amiben igazán ki tudunk teljesedni. És általában mókás dolgok, többdiplomás elmegy hegesztőnek, meg ilyenek.
2014. jún. 12. 22:07
 15/22 anonim válasza:

Nem akarok beleszólni, de szerintem meg pont az ilyen metálzenéket káne sürgősen elfelejteni... Inkább olyasmit keress, ami pozitívabban befolyásolja a hangulatodat, nem pedig megerősíti a "minden szar" életérzést.

Én azzal kezdeném, hogy minden nap legalább fél-1 órára kimennék a természetbe sétálni, napozni. Valamilyen testmozgás vagy pár óra fizikai munka, amitől kellemesen elfáradsz, csodát tesz. Időnként eljárhatsz társaságba, vagy meghívhatsz embereket...

Ja, és a legfontosabb: keress egy életcélt magamnak.

2014. jún. 15. 20:45
 16/22 anonim ***** válasza:
Hát ne ilyeneken agyalj otthon, vannak pszichológusok meg lelkisegély szolgálat azokat szokás keresni ilyen gondolatoknál. Meg esetleg járj sportolni, focizni, vagy mást, vagy táncra, sakkozni, koncertre, vagy ismerősökkel beszélgess, esetleg zenélj vmit zenekarban, esetleg űzz vmit ami könnyen sikerélményt ad, pl főzés, videojáték, ilyesmiken gondolkodj, de kérdezz meg még embereket.
2014. jún. 16. 08:58
 17/22 anonim ***** válasza:
06-11 11:42 Ez nagyon hasznos volt én mindenképp köszönöm. :D Még sosem hallottam erről az íróról de érdekesnek találom.Jó hogy ajánlottad szerintem megrendelem egy két könyvét. :-)
2014. jún. 19. 15:30
 18/22 anonim ***** válasza:
lány vagy és 16 éves
2014. jún. 19. 22:20
 19/22 53gr3ii W33D válasza:

az élettől jobban kell félned. a halál semmi.

de próbáld megtalálni azt, ami az élethez köt, és ez ne a zene legyen. ha nőt akarsz, keress, és ne ilyen kérdésekkel fáraszd a gyk-komment/olvasó közönségét ^^

2014. jún. 26. 03:23
 20/22 anonim ***** válasza:

Néha azon töprengek, hogy megtanulom valahogyan az ilyen típusú embereket irányítani és létrehozok magamnak egy kis magánhadsereget.

A kérdésre válaszolva, ha megakarsz halni, akkor legalább előtte vigyél valamit véghez, úgysincs már vesztenivalód.

2014. okt. 29. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!