Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányosnak érzem magamat,...

Magányosnak érzem magamat, depressziós vagyok és megakarok halni. Mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés
Nem szeretném ide kiírni a problémámat. Akit érdekel az írjon privátot.
2014. máj. 20. 13:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Utolsó ki kérte hogy írjál, meg a hozzád hasonló hülyéket?
2014. máj. 20. 15:37
 12/20 anonim ***** válasza:

Utolsó: Ez bunkóság, tudod? Főleg, hogyha tényleg meg akarja ölni magát, és te ilyeneket írsz, akkor ne gondold, hogy megoldódik a gondja. -.-"

Te meg kérdező: Te kérdezted a véleményét, szóval ne problémázz, ha leírja :)

Egyébként meg a kérdésedre: Magányosnak érzed magad. -Miért? Hol vannak a barátaid, és a családod?

Depressziós vagy. - Mi miatt? Mi okozta ezt? A családod tudja? Próbáltad megoldani? Ha igen, mit tettél? Fordultál pszichológushoz.

Meg akarsz halni. - És élni nem akarsz? Eddig miért vagy még életben?

Gondolj bele. Ha nagyon meg akarnál halni, akkor már rég megtetted volna. És ez nem buzdítás akar lenni, hogy akkor itt az idő, hajrá! Csak azt mondom, hogy te valójában nem akarsz meghalni, és ezt te is tudod. Most, ahogy elolvastad a válaszomat, fogod magad, és segítséget kérsz egy pszichológustól! Egyébként meg nyugodtan írj privátot nekem, engem érdekel a problémád, és segítek, ha tudok. De ne bántsd magad!

2014. máj. 20. 16:26
 13/20 anonim ***** válasza:
barátokat kell találnod és kezelned kell a depressziót. ha nem tudod hogy kell, kérj segítséget. önmagában az is sokat segítene, ha elkezdenél ismerkedni.
2014. máj. 20. 16:57
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha jól értelmeztem, nem megölni akarja magát, hanem meghalni. Az más. Néha bárkivel megesik, hogy azt gondolja, bárcsak vége lenne ennek a sz...ságnak. De az öngyilkossági szándék már tevőleges. Amúgy ha valaki nagyon rossz passzban van, önmagában nem megoldás az ismerkedés. Én nem is tudnék ismerkedni olyankor. Hogyan? Találkozom valakivel és úgy kezdem hogy depressziós vagyok? Ezt családdal, baráttal, szakemberrel lehet csak enyhíteni. Ördögi kör, de ki lehet belőle lábalni. De persze én is csak utólag vagyok ilyen okos, amikor rosszul érzem magam, azt hiszem, sosem lesz vége és kedvem sincs az egészhez.
2014. máj. 20. 17:45
 15/20 anonim ***** válasza:

OFF:

Köszi a lájkokat, hatos, tök jólesett. :DD

2014. máj. 20. 19:40
 16/20 anonim ***** válasza:
10 vagyok. Elnézést kérek, ha komoly a dolog, bevallom, sokszor írják ki ezt a kérdést, sokszor a semmi miatt, és ezért bagatellizáltam a dolgot. Sajnálom, komolyan. Nincs mentségem.
2014. máj. 20. 23:27
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Max annyi mentségem lehetne, hogy a környezetemben sok ember halt már meg, volt, aki engem hívott fel utoljára. Ezért némi harag is van bennem azok iránt, akik ezt elkezdik így szétkürtölni, hogy hahó, öngyilkos leszek, mit tegyek? Remélem, ezért engem is meg lehet talán érteni, hogy az ilyen emberek kiverik nálam a biztosítékot.

De persze semmi jogom nem volt megítélni a Kérdezőt, főleg nem megbántani. Csak arra akartam célozni (bevallom, durván), hogy inkább az élettel foglalkozzon, ne a halállal. Ha azt kérdezné, "mit tegyek, hogy jobb legyen az életem?" az más lenne, de ez a kérdés, hogy "meg akarok halni, mit csináljak", kicsit morbid nekem.

De semmi közöm hozzá, úgyhogy bocs még egyszer. Remélem, nem haragszol, és megtalálod a megoldást. Üdv.

2014. máj. 20. 23:31
 18/20 anonim válasza:

Ne utálj ezért, de menj el pszichológushoz. A depresszió ugyanolyan betegség, mint a többi, ha egy fogfájással fogorvoshoz mész, menj a depresszióddal pszichológushoz.

Amúgy a magány szörnyű, nem tagadom, sőt nekem is vannak kemény napjaim, de nem hinném, hogy az öngyilkosság megoldás, annyi mindent elszalaszthatsz! Tudod mit, annak a korábbi kommentelőnek van igaza, aki azt mondta lehet, hogy te vagy az élete párja! Honnan tudhatnád, hogy nincs az orrod előtt az illető, ha te csak azzal vagy elfoglalva, hogy sajnálod magad? Szerintem ha ide kiírtad a problémád, akkor benned van a vágy és törekvés, hogy segíts magadon, úgyhogy a legtöbb segítő szándékkal mondom, hogy fordulj szakemberhez! Sok szerencsét!

2014. máj. 21. 13:21
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed tedd meg.Nem fogom azt mondani,hogy csináld,vagy ne csináld.

Ha neked attól jobb lesz,akkor csináld.De közben gondolj arra,hogy ezzel hány embernek okozol mérhetetlen fájdalmat.

2014. máj. 24. 15:02
 20/20 anonim válasza:

sok ember küzd azért hogy ne haljon meg te meg csak így eldobnád az életed?

szerintem keress fel egy pszichológust ő talán segít.keress barátokat vagy esetleg valami hobbit és légy pozitív!

2014. jún. 2. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!