Mi lehet az oka annak, hogy mindenki sz*rik rám magasról?
Hiába keresem mások társaságát, próbálok velük elbeszélgetni, nem megyek semmire. Az egésznek semmi értelme, egyoldalú, igazából csak én keresem az ő társaságukat, ők maguktól engem soha.
Valószínűleg csak eltűrnek, de nem kedvel senki. És el se tűr mindenki mondjuk.
Beszélgetéskor elég sokat kérdezek, mert nem történik velem túl sok minden amiről mesélni tudnék, szoktam kérdezni vele kapcsolatos dolgokat, meg úgy a hétköznapi életről és iskoláról próbálok beszélgetni. Vicceskedni nem nagyon tudok.
A lényeg, hogy amikor az ember még kicsi, mindenki igyekszik egy szerető békés, boldog közeg kialakítására.
Babusgatnak, becézgetnek aztán előbb vagy utóbb az ember rájön, hogy a világban a helyet nem osztogatják hanem úgy kell azt kihasítani.
Minden emberbe belekommunikálják, hogy különleges, aztán ha feleszmélünk és kiderül, hétmilliárd ember van a bolygón akik magasról lesz*rja élsz-e akkor mindenki nagyon meglepődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!