Úgy érzem nincs sok hátra az életemből. Van még remény?
Figyelt kérdés
Szóval... 1 éve kezdődött minden. Nagyon szerelmes lettem egy lányba, de természetesen visszautasított. Na mindegy. Azóta egyre jobban bezárkózott lettem, és már most ott tartok, hogy nincsen egy igaz barátom se akivel csak úgy le tudnék ülni hogy beszéljünk a problémáinkról, hogy mi bánt, és hogy segítsük egymást. A szüleimnek nem tudok beszélni a gondjaimról.. Ne kérdezzétek miért, mert nem tudom. Egyszerűen csak nem megy. Ezzel párhuzamosan a suliban a jegyeim is csak romlanak és romlanak... Természetesen, a kedvem is egyfolytában nagyon rossz (persze azért tudok nevetni ha valami olyasmi van) és egyre jobban úgy érzem hogy ebből komolyabb dolgok is következhetnek, pl. ráhúzódik a szívemre vagy nem is tudom. Ma volt az első alkalom hogy arra gondoltam, talán jobb lenne meghalni. Minden sz*r, miért vagyok még itt? Elegem van mindenből már.. Ja és mondanom sem kell a külsőmmel sem vagyok megelégedve, de ez még nem lenne probléma ha boldog és kiegyensúlyozott életem lenne.2014. máj. 13. 22:35
11/13 anonim válasza:
Én is! Megnyitottam a kérdést tök szomorúan, hogy talán egy leukémiás fiatal lány/fiú írt... :'( De kérdező! Ne mondogass pl. magadnak olyanokat,, hogy depressziós vagy stb., mert akkor el fogod hinni! Lépj túl! 16 évesen ez egyáltalán nem jelenti az életed végét.. tudod hány emberrel történt már ilyen? Sőt, sokkal, de sokkal rosszabb dolgok is! És ők se akarnak (a legtöbbjük) öngyilkos lenni... amúgy ha tényleg öngyi akarnál lenni, nem írnád ki gyk-ra... ez csak amolyan figyelemfelhívás lehet részedről
12/13 A kérdező kommentje:
Én nem akarok öngyilkos lenni.. Csak úgy elgondolkoztam rajta.. Amit még soha sem tettem. Nem bírnám magamat megölni.:)
2014. máj. 16. 22:16
13/13 anonim válasza:
Akkor jó :) Előző vagyok, ne haragudj, hogy úgy letámadtalak, csak azt hittem, öngyilkos akarsz lenni. De egyébként tényleg túl kell lépned :) Lesz majd más, aki viszont szeret, ahogy nemtomhanyadik előttem szóló is mondta, nem minden véletlen. Te is meg fogod találni az igazit! :) Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!