Mit tegyek ha a tönkretesznek az emberek?
Éld túl, koncentrálj a tanulmányaidra, az a legfontosabb.
Ha nem leled örömödet a társasági életben keres alternatívát a tanulás mellett, sport, olvasás, játék konzol pl amiben örömödet találod meg.
Nem az emberek tesznek tönkre, hanem te teszed tönkre magad azzal, hogy folyton azt figyeled, hogy a többiek mihez mit szólnak. Tanuld meg le..ni a nem fontos dolgokat, mint pl az hogy a többiek mit reagálnak a ruhádra. Hordd azt ami neked tetszik, de akkor vállald hogy az tetszik. Ez az egyéniség. Ha valaki leszólja, te meg rávágod határozottan, hogy nekem tetszik. Ennyi
Soha nem tud senki olyan lenni, hogy mindenkinek megfeleljen. Nem is kell. Élj úgy, ahogy neked megfelel. A többiek véleménye mindegy. Előbb-utóbb jön valaki, akinek pont úgy leszel jó ahogy vagy.
#1 Már próbálkoztam velük. Olvasni szeretek.
#2 A legnagyobb átkom az az hogy mindenkivel kényszeresen foglalkozom. Odafigyelek. Nem is az a baj hogy kifiguráznak hanem az hogy ezután mindannyian ki is nevetnek. Ott röhögnek. Rajtam.
Járj nyugodtan úgy ahogy akarsz.Legyél önmagad.A második jól mondta, sz..d le a hasonló dolgokat.A fontosakra koncentrálj.Keress valami szabadidős foglalkozást amit szeretsz is csinálni, és el is felejted közben ezeket.Keress barátokat más társaságban.
Sajnos a diákoknak egyre gyakoribb szokásuk hogy aki nem követi a vonalat azt kiközösítik.
Év elején(meg néha most is)engem is sokan leszóltak, kötekedtek velem(nem agyonreklámozott pop zenéket hallgattam, inkább rock,metál,feketében jártam,acélbetétesben, bikalánc a nadrágról lóg, nem félrenyalt páwa haj hanem egyedibb stb.)Aztán mikor látták hogy lesz..om a véleményüket, valahogy elfogadtak.
#7 Lány vagyok... :P De köszi.
Ment a zöld pacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!