Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit valaszolhatnek erre a...

Mit valaszolhatnek erre a szamomra kinos kerdesre?

Figyelt kérdés

Soha nem volt meg parom pedig 20 es 30 kozott vagyok.

A munkahelyemen es mas egyeb helyeken is megszoktak kerdezni h van e parom.Mondom h nincs.Aztan bele szoktak menni h de volt mar-e stb.Ez eleg kinos nekem.Altalaban kinomban nevetek vagy ossze vissza beszelek esetleg kamuzok.

Van amikor rakerdeznek h meleg vagyok-e.

Tudtok valami jo szoveget amit mondhatnek?

Am tudom h semmi kozuk hozza,de akk is...

Koszonom.:)

2014. máj. 7. 21:11
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Koszzonom a valaszokat.:)

Utso elotti:

Ezen nevettem:)

2014. máj. 7. 21:32
 12/22 anonim ***** válasza:
Én is jártam régen ilyen cipőben és ilyenkor kamuztam. Amúgy ez tényleg kínos, mert a legtöbb ember ilyen idős korára már fűvel-fűval együtt volt, meg beleugrott a kapcsolatokba és aki nem így van vele, arra furán néznek.
2014. máj. 7. 22:34
 13/22 anonim ***** válasza:
Mi a jó fene közük van hozzá? Kérdezz vissza, hogy milyen pózban szeretik, neked pont annyi közöd van ehhez, mint nekik ahhoz, hogy van-e valakid :) Hátha észreveszik magukat. Nincs saját magánéletük, hogy másokéval foglalkoznak?
2014. máj. 7. 22:58
 14/22 anonim ***** válasza:
vágd oda nekik hogy gyenge a pénztárcám :D:D ez csak poén bizalom őszinteség fontos egy kapcsolatba nálam ez az alap és utána mondol nekik egy két példát egyik munkahelyemen a főnököm össze jött egy fiatal fruskával othol meg a párja szülés előtt volt gyereket vártak nekem ezért nincs ilyenre szükségem és elgondolkodnak poénra nem jó venni mert utána röhögnek a hátad mögött !!
2014. máj. 8. 06:52
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére nagyon jó a megmagyarázó képességem addig dumálok míg igazam lesz Kivétel mikor nem sikerül :(
2014. máj. 8. 06:55
 16/22 anonim ***** válasza:
42%

Le vagyok döbbenve, hogy a legtöbben hazugságra buzdítjátok.

Ennyire kihalt az őszinteség? Mindenki hazudozik, hogy olyan emberek, akik nem ismerik igazán, ne gondoljanak róla rosszat? És akkor mi van, ha nem volt még barátnője? Ez alapján kell megítélni, milyen ember? Aki ez alapján ítél, az nem méltó a barátságára, az egy felszínes ember.

"Olyan dolgokat veszünk, amire nincs szükségünk, abból a pénzből, ami nem a miénk, hogy lenyűgözzünk embereket, akiket még csak nem is szeretünk"

Ugyanez van, csak nem vásárlással, hanem hazugsággal.

Tényleg ezt tartjátok normálisnak és követendőnek?

Hazudjunk, hogy a szinte idegenek ne ítéljenek el? Ha valakivel ti beszéltek erről a témáról, és az illető azt mondja, hogy nem szeretne erről beszélni, akkor az nem elég válasz? Abból nem kapcsoltok, hogy ez neki kínos, kellemetléen, érzékenyen érinti?

Ti azt szeretnétek, hogy ha kérdeztek vkitől vmit, akkor ő hazudjon nektek?

Kiábrándulok lassan az emberekből. Az ilyenekből...

Pontozzatok csak le, itt az a divat, hogy le kell pontozni a válaszadót, ha a véleménye nem egyezik a miénkkel.

2014. máj. 8. 08:37
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

16-os válaszoló: tisztán látszik, hogy te még nem voltál ilyen helyzetben, vagy legalábbis nem találkoztál az emberek többségével. Sajnos manapság ha őszinte vagy valakivel, akkor rosszul jársz. Az emberek alantasak, ha elárulsz nekik valamit, akkor mindenkinek elpletykálják, persze jó szaftosra kiszínezve.

Én ugyanabban a cipőben járok, mint a kérdező. Szerencsére engem ott már békén hagynak, hogy van-e barátom, de ha tovább kérdezősködnének arról, volt-e már valaha, akkor bizony én is hazudnék, vagy legalábbis terelném a témát. Nem, nem azért, mert rossz ember vagyok, vagy mert úgy imádok hazudozni. Egyszerűen azért, mert az emberek többsége egy pletykára éhes görény. Ráadásul a nagy többség, ha megtudja, hogy ennyi idősen nem volt még partnered, rögtön teljesen hülyének néz, mintha hirtelen 15 éves szintre süllyedtél volna. Pedig ettől nem vagyok kevesebb senkinél sem. Ez persze csak a jéghegy csúcsa.

Épp elég, ha az embert a saját családja nézi egy idiótának emiatt, hidd el, 16-os, neked sem lenne kedved még a munkahelyeden is ezt hallgatni.

A közelebbi barátoknak én sem hazudok, de nem szívesen beszélek erről pl. munkatársaknak, mert előítéletesek. Ez van sajnos. Ezért van, hogy a munkahelyemen kb. semmit sem tudnak rólam az emberek. Így biztonságosabb.

2014. máj. 8. 09:11
 18/22 anonim ***** válasza:

17-es:

sajnos, ez így van. Nem túl jó ötlet kitárulkozni, pláne azokkal akik nem állnak egészen közel hozzánk, akik nem családtagok vagy jóbarátok. Könnyen szájukra vesznek az emberek, pláne azok, akik esetleg nem kedvelnek igazán. Cikinek számít, legalábbis sokak szerint, ha valakinek ennyi idős korában nincs társa, úgy néznek rá, mintha a idegen bolygóról jött volna, annak ellenére, hogy nagyon sok a magányos ember / a Gyakorin is elégszer olvasom /.

Én is ebben a cipőben járok, előfordult, hogy tőlem is megkérdezték már, mikor megyek férjhez? Mert nőknél pláne "rossz pont". Szerintem tapintatos ember nem kérdez ilyet. Én pl. nem szoktam!

Én általában azt felelem, hogy "majd, ha megtalálom az igazit", "így alakult", vagy egyszerűen azt, hogy "nem akarok róla beszélni". Mert ez magánügy, és ha jobban megismerünk, valahogy csak kisejlik, hogy az illetőnek nincs senkije / sose említ társat, mindig csak a barátok, vagy családtagok, stb. /.

Nekem az a szerencsém, hogy a munkahelyemen nemigen voltak ilyen Kíváncsi Fáncsik, akik faggattak volna. Aztán más munkahelyen mi lesz, ki tudja...

2014. máj. 8. 10:05
 19/22 anonim ***** válasza:

Nagyon félreértettétek. Nem mondtam, hogy tárulkozzon ki, mondja azt, hogy erről nem akar beszélni!

Igenis voltam hasonló helyzetben, engem évek óta a gyerek témával cseszeget mindenki, és úgy érzem, semmi köze hozzá az emberek egy részének. Csak azért, mert egy helyen dolgozunk, nem kell neki elmondanom mindent, ugyanakkor nem fogok hazudni sem.

Le lehet úgy építeni, hogy nem hazudunk, a hazugság semmire sem lehet megoldás!

Engem nem csak olyan emberek vesznek körbe, akik visszaélnek a kapott információkkal. Ha téged ilyenek vesznek körbe, jobban meg kell válogatnod, kivel állsz szóba. Tény, hogy sok ilyen ember van, de amint egyszer vki kinevetett ilyesmi miatt, vagy megtudom, hogy elpletykálta másnak, amitr elmondtam neki, hát onnantól fogva maximum egy szia-szia, de több nem fér bele. Vannak még őszinte emberek, és ha vmit nem mondasz el, akkor ne leszel hazug ember!

2014. máj. 8. 12:14
 20/22 anonim ***** válasza:
69%

"neked sem lenne kedved még a munkahelyeden is ezt hallgatni."

hát valóban nincs kedvem, de nap mint nap hallgatom. a munkahelyemen kb. 45-en vagyunk, az emberek nagy része 40-50 év közötti, családdal, gyerekekkel, unokákkal. és tapintatlanok, folyton azt kérdezik, nekem mikor lesz gyerek. nem tárulkozom ki, hiszen az igazság az, hogy egy kanyi fillérünk sincs a hitelek miatt, és még 15 évig nem is lesz, emrt annyi pénzünk sincs hó végén, hogy pelenkát vagy ilyesmit vegyünk, ha az kell, márpedig egy gyereknél előtte vannak nagyobb beruházások is, pl. kiságy, babakocsi, sajnos erre sem telik. de ez rohadtul nem tartozik rájuk, és mégsem hazudozok pl. hogy nem lehet gyerekem, vagy ilyesmi, csak azért, hogy ne ítéljenek el. aki ezért elítél, emrt nem szülök, annak szíve joga, de nem is barátkozok vele.

egyébként visszatérve a párkeresésre, nekünk jópár olyan barátunk van, akinek kb. soha nem volt senkije. 30 éves vagyok, van egy barátnőm, egyidős velem, szerintem még soha nem is csókolózott. a párom egyik legjobb haverja kb. 27 éves, szintén, szerintem még csaj kezét se nagyon fogta soha, elég nagydarab srác, nem a csajok álma. és nem csak ők vannak.

túloztok, nem ítéli el mindenki az ilyen embereket, csak azok, akik felszínesek!

2014. máj. 8. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!