Más is van úgy, hogy már lassan nem mer emberek közé menni, mert úgy érzi, hogy mindenki csak bántja őt és keresztbe akar neki tenni?
Valaki azt írta,h túlérzékenység. Inkább úgy fogalmaznák, h neked vannak normális emberi érzéseid.
Tudomásul kell venni, h ilyen világban élünk, ráadásul Magyarországon még rosszabb a helyzet a nehéz megélhetés meg mondjuk a régi jó berögződések miatt.
Én is hasonlóan vagyok, csak annyira "megkeményedtem" az évek során,h már annyira nem zavar, persze ügyet intézni emberek között utálok, mert szinte mindenki rosszindulatú.
Igazából elég sokat próbálkoztam régen, de hiába próbáltam kiépíteni normális baráti kapcsolatokat, vhogy elpárologtak mellőlem az emberek, nem igazán lehetett rájuk számítani. A legtöbb ember ilyen, csak maga érdekli és beképzelt, főleg Magyarországon, ebbe jobb, ha beletörődsz.
örülj neki,h te nem vagy érzéketlen, bármennyire is nehéz.
"Nem tudom, hogy mit kéne tennem. Mindenhonnan csak gyűlöletet, gáncsolgatást és árulást kapok."
Sok mindent nem tudsz tenni. Magyarországon az emberek nagy része rosszindulatú, irigy, beképzelt és végtelenül primitív. Lehet,h ezzel vkit megbántok ezzel, de akkor is ez az igazság, 10ből 8 magyar még viselkedni sem tud vagy normálisan beszélni. Normális kapcsolatokat sem nagyon látok. Próbálod megtalálni azt a néhány embert, aki még értékes, vagy elköltözöl külföldre, ott azért lényegesen kevesebb a bunkó ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!