Ha 23 év alatt nem volt kapcsolatom, akkor már elég kicsi az esély, hogy lesz, ugye?
tetszik jelen pillanatban valaki ?
próbálj ismerkedni, nem szabad feladni:)
Nekem 24 évesen lett az első barinőm.
Megvan a lehetőséged neked is. Szoktál egyáltalán ráhajtani a csajokra? Mert nekem ezért nem volt semmi olyan sokáig...
32F
nincs veszve minden, de kisebb mint fiatalon.
feltételezem, férfi vagy, ebből indulok ki:
1.a férfiak az aktív szereplők általában, tehát a nők passzívan fognak veled viselkedni
2.a nők többsége múltbéli tapaszatalataid alapján ítél meg
3.szerethetőség: a nők többségének nem normális férfi kell, hanem átlagon felüli.
4.feltételezem nem vagy túl érdekes, aktív személyiség, tehát ha nem vagy elég jóképű hozzá, és nem mozogsz olyan körben, a nők sem fognak kezdeményezni, mert van nálad jóképűbb, érdekesebb, aktívabb férfi a környéken bőven.
Nincs szabály arra, hogy kinek mikor lesz kapcsolata. Van, akinek csak 30 évesen jön össze, vagy később.
Ne felejtsd el, hogy akik láthatóan kapcsolatban vannak, azok szem előtt vannak, akik nincsenek kapcsolatban egyáltalán, azok kevésbé látszanak, pedig nagyon sok van belőlük is.
Ez olyan, mint amikor egyedül vagy, és a metrón meg az utcán folyton a párokat veszed észre, és azt mondod magadnak, hogy mindenkinek van párja, csak nekem nincs. Holott egy csomó emberrel találkozol, akiknek nincs párja, de azokon átnézel, mert a párok kötik le a figyelmedet.
Köszönöm a válaszokat!
Nő vagyok egyébként, nem írtam, és így ez eddig nem volt egyértelmű. :)
Engem egyébként tényleg nem zavar az, hogy másokat kapcsolatban látok, nekik így alakult, nem foglalkozom az ő életükkel. Nem is gondolok erre állandóan, tulajdonképpen nekem ez a "természetes", hogy egedül vagyok, a másik oldalt (hogy milyen ha van párkapcsolatod) nem is ismerem. És így tulajdonképpen nem is hiányozhat, vagy hát néha "bekattanok", és valahonnan jön a vágy, de magát az érzést nem ismerem.
Egyébként most is épp van valaki, aki tetszik, de tudom, hogy ő sohasem szeretne engem, szóval kár ezzel saját magamat kínozni. De ilyen például volt már máskor is, majd elfelejtem idővel, ahogy tettem ezt már többször:)
Nem tudom, én nem is azért kérdeztem, mert azt gondolnám, hogy ez most "gáz", mert így nem foglalkozom más véleményével, csak most eszembe jutott, és ezért írtam ki a kérdést, hogy vajon mások ezt hogyan látják.
Nekem sem volt még kapcsolatom. Ha gondolod beszélhetünk róla.
25/f
Köszönöm a válaszokat!
Hát akkor lehet nagyon csúnya vagyok, mert járok emberek közé, de senki sem kezdeményez :D
Akkor lehet túl szép vagy és a pasik nem mernek nyomulni :)
(félnek az elutasítástól)
Egyébként én 23 éves voltam, amikor összejöttem a barátnőmmel. (nekem is az volt az első igazi kapcsolatom)
Nagyon sokáig együtt voltunk, nemrég elhagyott sajna.
Én is azt érzem néha hogy "soha nem lesz már senkim se"
De ez nagyon rossz hozzáállás, ha ezen agyalok.
A negatív gondolatok negatívan hatnak ki rám is és "önmagát beteljesítő jóslatként" megvalósulnak.
Ezért Te se gondolkodj így!!!
28/F
lehetséges, de növelheted az esélyeid ha több új ember közé mész, kezdeményezel, vagy változtatsz magadon (külső-belső).
"Akkor lehet túl szép vagy és a pasik nem mernek nyomulni :) "
ezt én nem tartom valószínűnek, 16 év felett, inkább a kevésbé kapós nők szoktak ilyet mondogatni önnyugtatgatásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!