Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti mit csináltok ha?

Ti mit csináltok ha?

Figyelt kérdés
mit csináltok, ha magányosak vagytok Hogyan dobjátok fel valamennyire magatokat ? Esetleg tudnátok valami tippet nekem, nincsenek barátaim, nincs kivel megosszam a bánatom, a fájdalmaim, ezért folyton magamba folytom, és ne írjatok olyat, hogy járjak társaságba, nem ismerek "társaságokat" , nem tudom mit tegyek,az életnek elvileg szép kellene lennie, hát számomra mindennap egy kínzás.19/f

2014. ápr. 13. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Márpedig azt írom, hogy menj társaságba.

Mert anélkül soha nem fogsz ismerni "társaságokat".

Most konkrétan kizártad az egyik legkézenfekvőbb megoldást.

2014. ápr. 13. 20:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Vegyél valami háziállatot, első lépésnek jó:)
2014. ápr. 13. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy az emberen kívül minden ami él erőt fejt ki, hogy leküzdje az elé kerülő akadályokat. Az embernek is van ereje, de ő inkább a téveszméket erősíti magában ahogyan szerinte kéne kinéznie a világnak. És ez a folytonos gondolatkavargatás hozza létre a negatív emóciókat. Ha megtennéd azt ami bánt, idegesít, zavar, vagy féled akkor eltűnne a rossz érzés. Csak addig volna kellemetlen míg át nem léped azt a határt amit az egód tart fenn. Utána az ismeretlenbe csöppensz amitől retteg az egó, de amint megléped úgy elfog a jelenlét csodálatos érzése. Persze ehhez bátornak kell lenni, és minden élőlény bátornak születik, hogy aztán nem lesz az azt bele nevelik. Merjél kimozdulni, gyűrd le a félelmedet, te vagy az erősebb igazából, és csak így lehetsz boldog, ha áttöröd az egó gyártotta falakat. Menni fog az. Haladj a félelmed felé, és szertefoszlik ha benne leszel. Csak te tudod megváltani saját magadat a félelmeid alól, senki más. Gyakorold picibe. Köszönj rá egy öreg bácsira, vagy nénire, aztán menj tovább. Az élet nem lustaságról szól, hanem cselekvésről. Ha csak a gondolatok tengerében fürdőzöl úgy nem jutsz sehová. És ne aggódj, mert a megoldást is tudod a gondjaidra, csak nem mersz rá hallgatni, mert talán nem ésszerű, de az lesz a megoldás. Merj élni, ne legyél kényelmes. Tudom, hogy orrba-szájba nyomják mindenhol, hogy kényelem, meg biztonság, de ezek nem az ember önvalójának igazi természetei. Jól átráztak téged is. :D Törjél ki, feszítsd meg magad, és győzni fogsz.
2014. ápr. 13. 20:35
 4/9 Hengerelőhereverem ***** válasza:

...

Olvass, sportolj, dolgozz, tanulj, a tanulás nem abból áll, hogy az iskolai anyagot megtanulod, hanem pl.: téged tök érdekel a matematika, jó akkor kezd el mélyebben bele ásni magad és tanulj még többet róla, vagy bármi ami érdekel, ma már a google segítségével egyetemi szintre képezheted magadat otthon, egyedül. Utána ha megtanultad amit tudtál, de motoszkálnak benned még kérdések akkor válaszold őket meg magadnak(ez már kutatás). Az élet amúgy sem egy leány álom amit minden nap évezni kell, akkor fogod élvezni a minden napjaidat amikor elégedett vagy magaddal és amég csak otthon ülsz és a számítógép pötyögésén kívül nem csinálsz semmit persze, hogy csak rossz napjaid lesznek. Sportolj, mozogj, tanulj és tégy a szebb holnapért, akkor minden napod jó lesz.

2014. ápr. 13. 20:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehet hobbid, amiben el tudsz mélyüllni. Én pl nagyon szeretek rajzolni, még az első stádiumban vagyok, tehát képeket másolok, de ha olyan kedvem van, akkor naponta órákat tudok böngészni a neten, és képeket keresni, amiket később kis átalakítással lerajzolok.

Ha sok dolog ér egy nap, amit nem tudsz senkivel megbeszélni, akkor még a naplóírást ajánlom. Lehet, gyerekesen hangzik, de sokat javít azon a problémán, hogy nem tudsz semmit kibeszélni (kiírni) magadból.

2014. ápr. 13. 20:51
 6/9 anonim ***** válasza:
szerezz barátokat, de ne olyanokat akik minden hétvégén diszkóba járnak
2014. ápr. 15. 23:06
 7/9 anonim válasza:
Nekem sem voltak barátaim, talán egy, de már vele nem tartom a kapcsolatot. Viszont épp itt ezen az oldalon valaki írta, hogy segítség kell neki egy weboldalhoz (fordítani pár angol szöveget), engem meg pont nagyon foglalkoztatott az a téma amúgyis, úgyhogy segítettem. Ebből az lett, hogy bevett adminnak, létrehoztuk az oldalt fórummal, chat-el. Ez tovább bonyolódott úgy, hogy egy csomó remek embert ismertem ott meg. Azóta volt már pár fórum találkozó is, meg némelyikükkel találkozgatok időnként (messze lakok sajna, különben sokkal gyakrabban tenném), és a fórumtagok illetve a chat-esek is ismerkednek, némelyikük párt talált, stb. Én nemrég elgondolkoztam az életemen és arra jutottam, hogy rohadt büszke vagyok, hogy olyan barátaim vannak, mint akikre azon az oldalon szert tettem. Úgyhogy szerintem kezdj interneten ismerkedni, de valami értelmes helyen, ne egy trolltartóban.
2014. ápr. 16. 09:59
 8/9 anonim ***** válasza:

A zene nálam elsődleges örömforrás. Egyszerűen csak lejátszom valamelyik kedves számomat, éneklek, tombolok magamban. Ez a leggyakoribb magányűző taktikám. A könyvek is nagyon jók, teljesen átkapcsolnak egy másik világba. Aztán ott van az, hogy állandóan el vagyok merülve a saját gondolataimban, ábrándozok, már-már képzelgek... Ötletelgetni is szoktam magamban, néha eszembe is jut pár terv, hogy mivel tudnám vidámabbá tenni mások napját (és a sajátomat), de többnyire csak terv marad valamennyi...

Sajnos be kell vallanom (magamnak is), hogy én is küzdök a magánnyal. Hinni kell, hogy nem lesz mindig így!

Csak ne add fel a reményt!

Ha szeretnéd, tudok ajánlani egy-két könyvet meg filmet.

18/l

2014. ápr. 17. 20:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdj el sportolni, mert akkor közösségben lehetnél. Megismerkedhetnél új arcokkal és még jól is éreznéd magad. Ha esetleg nem szereted annyira megterhelő sportokat akkor mondjuk választhatnád az asztali teniszt. Meg ha gondolod eljárhatnál még egy tanfolyamra is ( pl nyelvtanfolyam), mert ott is megismerhetnél sok új embert és egy nyelvet is megtanulhatnál.
2014. ápr. 18. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!