Ti mit csináltok ha?
Márpedig azt írom, hogy menj társaságba.
Mert anélkül soha nem fogsz ismerni "társaságokat".
Most konkrétan kizártad az egyik legkézenfekvőbb megoldást.
...
Olvass, sportolj, dolgozz, tanulj, a tanulás nem abból áll, hogy az iskolai anyagot megtanulod, hanem pl.: téged tök érdekel a matematika, jó akkor kezd el mélyebben bele ásni magad és tanulj még többet róla, vagy bármi ami érdekel, ma már a google segítségével egyetemi szintre képezheted magadat otthon, egyedül. Utána ha megtanultad amit tudtál, de motoszkálnak benned még kérdések akkor válaszold őket meg magadnak(ez már kutatás). Az élet amúgy sem egy leány álom amit minden nap évezni kell, akkor fogod élvezni a minden napjaidat amikor elégedett vagy magaddal és amég csak otthon ülsz és a számítógép pötyögésén kívül nem csinálsz semmit persze, hogy csak rossz napjaid lesznek. Sportolj, mozogj, tanulj és tégy a szebb holnapért, akkor minden napod jó lesz.
Lehet hobbid, amiben el tudsz mélyüllni. Én pl nagyon szeretek rajzolni, még az első stádiumban vagyok, tehát képeket másolok, de ha olyan kedvem van, akkor naponta órákat tudok böngészni a neten, és képeket keresni, amiket később kis átalakítással lerajzolok.
Ha sok dolog ér egy nap, amit nem tudsz senkivel megbeszélni, akkor még a naplóírást ajánlom. Lehet, gyerekesen hangzik, de sokat javít azon a problémán, hogy nem tudsz semmit kibeszélni (kiírni) magadból.
A zene nálam elsődleges örömforrás. Egyszerűen csak lejátszom valamelyik kedves számomat, éneklek, tombolok magamban. Ez a leggyakoribb magányűző taktikám. A könyvek is nagyon jók, teljesen átkapcsolnak egy másik világba. Aztán ott van az, hogy állandóan el vagyok merülve a saját gondolataimban, ábrándozok, már-már képzelgek... Ötletelgetni is szoktam magamban, néha eszembe is jut pár terv, hogy mivel tudnám vidámabbá tenni mások napját (és a sajátomat), de többnyire csak terv marad valamennyi...
Sajnos be kell vallanom (magamnak is), hogy én is küzdök a magánnyal. Hinni kell, hogy nem lesz mindig így!
Csak ne add fel a reményt!
Ha szeretnéd, tudok ajánlani egy-két könyvet meg filmet.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!