Olyan sok itt a magányos ember! Miért nem beszélünk egymással?
Ezt sohase tudtam megérteni, hogy akik magányosak, azok miért nem fordulnak egymás felé? Csak van közöttetek olyan, akivel megértjük egymást! Olyan nem létezik, hogy fél magyarországnyi ember között egy se legyen!
Rólam annyit, hogy 23 éves vagyok. Hogy fiú, vagy lány, az tök mindegy, mert úgyis csak barátokat keresek.
valakinek vagy van igénye személyes kapcsolatra, vagy nincs, más opció nem létezik.
ha itt valaki személyes "barátot" keres, a leggyakoribb probléma a távolság. ha meg netbarátot keres, akkor az számomra valamilyen lelkileg/lehetőségeiben nagyon sérült ember.
ha valaki nem látja, hogy ez a probléma, akkor szociálisan igénytelen, ebből adódóan a kérdés fölösleges, mert a válaszokat sem fogja megérteni.
nagy igazság van abban a hozzászólásban is, hogy ezekben az emberekben csupán annyi közös van, hogy magányosak. még ha valódi kapcsolatra vágynak és közel is laknak egymáshoz, nem valószínű, hogy össze is illenek.
ha most még nem is látod ezt, vagy nem érted, lehet pár év múlva lesz hozzá tapasztalatod, hogy értsd az okát.
az igény szempontjából teljesen irreleváns, hogy mennyire tartja magát valaki normálisnak vagy szerencsétlennek.
aki rendszeres, személyes kapcsolatot igényel, nem foglalkozik távoli emberekkel meg netbarátokkal.
24 Csak nem biztos, hogy talál olyat.
25 Oké:)
én is szívesen beszélgetnék:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!