Mit tegyek, nagyon magányos vagyok?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok . És 3 éve elvesztettem minden barátomat. lányok voltak, vannak az életembe, de mindeggyik csak kihasznált, vagy össze tőrte a szívemet.. a rokonaim is nagy ívbe lesz@rnak. Egyedűl vagyok, és szenvedek. Ha eljárok melózni, már nem úgy teljesítek mint régen, mert folyton rossz kedvem van . Nem tudom mi tévő legyek, azt hogy nincsenek barátaim, már megszoktam, de hogy a lányok is folyton belém rúgnak, ez így nekem sok. Felmerűlt bennem sokszor az öngyílkosság is, bár egyszer régebben megpróbáltam , sok gyógyszer, és alkohol. Úgyérzem feladom végleg, 4 éve tart ez az állapot, és évről, évre csak rosszabb . Ha valaki tudna megoldást. Azt megköszonném.2014. ápr. 12. 22:03
1/7 anonim válasza:
Hány ember küzd ezzel a problémával?! a válasz mindig ugyanaz: próbálkozz vagy add fel. neked kell megküzdeni a problémával és nincs recept hogyan. ha gondolod én beszélgetek veled.
2/7 anonim válasza:
Próbálj meg minnél többet társaságba járni,ismerkedni.Igaz,hogy elvesztetted a régi barátaidat,de ez nem jelenti azt,hogy nem tudsz szerezni újakat..Csak nyitnod kell mások felé,nem szabad hagynod,hogy a kudarcok eltántorítsanak az élettől.Velem is volt hasonló,úgyhogy tudom mit érezhetsz.Biztos,hogy te is találsz majd magadnak új barátokat,és egy llányt,aki szeretni fog..csak hinned kell,hogy így lesz,ne add fel!
3/7 anonim válasza:
Menj el biciklizni. Én inkább barátaimmal való beszélgetés helyett is azt szoktam csinálni. Lehetőleg földutakon, azokon a kutya sem jár.
4/7 anonim válasza:
talán észre kellene venni, hogy a boldogságod nem az emberektől függ. a boldogság az boldogság. az emberek meg emberek. minden önmagáért van. ha te boldog szeretnél lenni, a boldogsággal foglalkozz, ne az emberekkel.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, de én már másban nem találok boldogságot, csak az emberekben :( ha találnék, mert mindenki átver folyton :(
2014. ápr. 13. 09:11
7/7 anonim válasza:
19 vagy... akkor én se gondoltam másképp. az emberekben csak hinni tudtam. most 22 vk. csak hinni nem tudok bennük :) :D 4es vtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!