Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek, nagyon magányos...

Mit tegyek, nagyon magányos vagyok?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok . És 3 éve elvesztettem minden barátomat. lányok voltak, vannak az életembe, de mindeggyik csak kihasznált, vagy össze tőrte a szívemet.. a rokonaim is nagy ívbe lesz@rnak. Egyedűl vagyok, és szenvedek. Ha eljárok melózni, már nem úgy teljesítek mint régen, mert folyton rossz kedvem van . Nem tudom mi tévő legyek, azt hogy nincsenek barátaim, már megszoktam, de hogy a lányok is folyton belém rúgnak, ez így nekem sok. Felmerűlt bennem sokszor az öngyílkosság is, bár egyszer régebben megpróbáltam , sok gyógyszer, és alkohol. Úgyérzem feladom végleg, 4 éve tart ez az állapot, és évről, évre csak rosszabb . Ha valaki tudna megoldást. Azt megköszonném.

2014. ápr. 12. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány ember küzd ezzel a problémával?! a válasz mindig ugyanaz: próbálkozz vagy add fel. neked kell megküzdeni a problémával és nincs recept hogyan. ha gondolod én beszélgetek veled.
2014. ápr. 12. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Próbálj meg minnél többet társaságba járni,ismerkedni.Igaz,hogy elvesztetted a régi barátaidat,de ez nem jelenti azt,hogy nem tudsz szerezni újakat..Csak nyitnod kell mások felé,nem szabad hagynod,hogy a kudarcok eltántorítsanak az élettől.Velem is volt hasonló,úgyhogy tudom mit érezhetsz.Biztos,hogy te is találsz majd magadnak új barátokat,és egy llányt,aki szeretni fog..csak hinned kell,hogy így lesz,ne add fel!
2014. ápr. 12. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Menj el biciklizni. Én inkább barátaimmal való beszélgetés helyett is azt szoktam csinálni. Lehetőleg földutakon, azokon a kutya sem jár.
2014. ápr. 12. 23:33
 4/7 anonim ***** válasza:
talán észre kellene venni, hogy a boldogságod nem az emberektől függ. a boldogság az boldogság. az emberek meg emberek. minden önmagáért van. ha te boldog szeretnél lenni, a boldogsággal foglalkozz, ne az emberekkel.
2014. ápr. 12. 23:37
 5/7 anonim ***** válasza:
4-esnek nagyon igaza van.
2014. ápr. 13. 07:32
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, de én már másban nem találok boldogságot, csak az emberekben :( ha találnék, mert mindenki átver folyton :(
2014. ápr. 13. 09:11
 7/7 anonim ***** válasza:
19 vagy... akkor én se gondoltam másképp. az emberekben csak hinni tudtam. most 22 vk. csak hinni nem tudok bennük :) :D 4es vtam
2014. ápr. 13. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!