Hol lehet barátokat szerezni? Magányos vagyok, és szeretnék új embereket megismerni. Legjobb lenne lenne kimenni szórakozni, bulizni stb. de sajnos nincs kivel, így csak az internet marad.
Joccakát emberek. :D
Kérdező ismét írtam, srry a késésért. :)
Ti lányok egyetlen dolgot nem értékeltek igazán, a dugást, mikor hátra lógatod a nyelved és megpótolják a beled közben. Akkor dugtok ha muszály.Többször kellene annál! Folyamatosan megállás nélkül, amíg már el nem alszol és még közben még 1 órát aztán pihenhetsz.
Csak ismerkedtek bugyi nélkül korlátlanul, mintsem húznátok egy szexit aztán gyarapíthatnátok a bifidus effensis bélbaktériumaitokat egy kis ananászlével.Tehát sperm@ a siggben 10köbméter.
Egy nőt csak annyiban nézünk hogy mennyi köbméter tejbegrízt nyelt vagy tárolt be pics@.Pics@nyelven mi nem értünk egyet veletek.
Akkor értékeljük jól ha kevesebb köbméter volt meg de csak az valik jobb anyává, aki több köbmétert vitt be.Habár szerintem anya mindig anya rs csakis csak 1 van.Nem köbméteren fog múlni a nevelés. Mert van amikor a pin@ kikapcsol es nem is akar bekapcsolni tobbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!