Húszon felül még lehet normális élete valakinek?
Hát... felfogható jó dologként, mert megvédett minden rossztól, elkerültek a rossz dolgok, drog-cigi-pia-verekedés stb. de viszont meg is fosztott valamitől. Ez a számítógépezés. Olyan 11-12 éves koromtól kezdve szinte csak azt toltam. 15-6 éves koromban kb elkezdtem gördeszkázni, sok haverom lett, minden nap kint, de pár évre rá a varázs valahogy elmúlt, és visszatértem a géphez. Aztán elkezdtem edzeni, azt is 1-2 évig, akkor csak az volt a fontos, de annak a varázsa is elmúlt.
Most nem csinálok semmit szinte, de már a gép sem érdekel úgy mint régen, és a régi emlékek kínoznak. Ki akarok törni ebből, de nem tudom hogyan, mind1. A lényeg az, hogy még nincs késő?
Mindig erről eszembe jut egy mese, a Dexter Laboratóriuma, ahol Dexter elment egyetemre, és amikor mindenki bulizott akkor ő tanult, besokalt, bulizni akart ő is de akkor meg már mindenki tanult...
ma 14:03
Ha én a nőket nézem a környezetemben, akkor egy igénytelen csótányt nem mernék rájuk bízni hosszútávon. Nem azt, hogy kapcsolatot kialakítani velük. Annyira megbízhatatlanok még a 30 felettiek is.
Korábban érnek? Max testileg, agyi szinten biztosan nem!
jó, ne menjünk bele a férfi vs. nő dologba azért :D
Amúgy meg én nem akarok gépezni, ki akarok szabadulni, de kisvárosban élek, se mozi, se semmi nincs...Nincs szórakozási lehetőség.
Emberekről meg annyit h kb mindenkinek a piáláson jár az esze...
Mintha minden hobbit mértéktelenséggel túlzásba vinnél és mivel nagy versenyeken sem indulsz ezért megunnád. Miért nem indulsz versenyeken abban, amiben jó vagy?
Vagy miért nem csinálod akkor mértékkel a dolgokat, melózol, kimész időnként deszkázni, időnként kondizol egy hónapot, időnként lemész focizni, hétvégén meg elmész piálni az arcokkal? Ha deszkázás van, kondi, meg ivás, akkor ezt a hármat kell ott nyomni felváltva, esetleg némi géppel fűszerezve, nem? Más nincs? Nincs foci, nincs szórakozóhely a közeli nagyvárosban, nem lehet elmenni biciklizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!