Húszon felül még lehet normális élete valakinek?
Hát... felfogható jó dologként, mert megvédett minden rossztól, elkerültek a rossz dolgok, drog-cigi-pia-verekedés stb. de viszont meg is fosztott valamitől. Ez a számítógépezés. Olyan 11-12 éves koromtól kezdve szinte csak azt toltam. 15-6 éves koromban kb elkezdtem gördeszkázni, sok haverom lett, minden nap kint, de pár évre rá a varázs valahogy elmúlt, és visszatértem a géphez. Aztán elkezdtem edzeni, azt is 1-2 évig, akkor csak az volt a fontos, de annak a varázsa is elmúlt.
Most nem csinálok semmit szinte, de már a gép sem érdekel úgy mint régen, és a régi emlékek kínoznak. Ki akarok törni ebből, de nem tudom hogyan, mind1. A lényeg az, hogy még nincs késő?
Mindig erről eszembe jut egy mese, a Dexter Laboratóriuma, ahol Dexter elment egyetemre, és amikor mindenki bulizott akkor ő tanult, besokalt, bulizni akart ő is de akkor meg már mindenki tanult...
Nem! Hogy gondolod?
20 év után már csak az enyészet jön. Szép lassan kezd is elásni magad.
13:43
Mert a nők nem ilyenek, ők 40 évesen a komolyság mintaképei.
Nos, én 41 éves nő vagyok, és van bennem egy kis 20 éves lány is, aki néha előjön.
Érdekes, én a mai napig szeret játszani, gépen, való életben mindenhol :)
EZ egy átmeneti enyhe depresszió nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!