Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha nevetek vagy mosolygok...

Ha nevetek vagy mosolygok valamin szörnyű bűntudat kezd gyötörni! Ilyenkor fájdalmat okozok magamnak. Nem tudom megtenni hogy nem, mert olyan mintha viszketne valamim. Segítene valaki?

Figyelt kérdés

Ezen okokból kifolyólag próbálok minél többet szomorkodni és egyedül lenni hogy ne legyen jókedvem.

Ez körülbelül 1.5-2 hete kezdődött el(hogy fájdalmat okozok magamnak).

A folyamat valahogy így volt:

volt egy viszonzatlan szerelem nem rég,a lényeg hogy a lány úgy bántott meg hogy nem is tudott róla(ezt nem szeretném részletezni)nagyon magamba roskadtam,eleinte még csak szomorúság volt,aztán jött egy-két nevetés vagy mosoly a részemről,ez oké volt 1-2 napig de azóta ha nevetek vagy jó a kedvem akkor pár helyen megvágom az alkarom(nem mélyen) vagy valami hasonló.

Bocsánat ha rossz a téma,jobbat nem találtam.

14/f

2014. márc. 26. 19:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"De ha egyszer nem tudom megállni hogy ne tegyem?"

Persze, mert a friss seb miatt endorfint(azaz boldogsághormont) termel a szervezeted.

De elárulom, hogy a nevetés ugyanezt csinálja, szóval a helyedben inkább a kevésbé ostoba és veszélyes megoldást választanám, hogy hogyan legyek boldog.

2014. márc. 27. 16:02
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

Azóta valamivel jobb!rászántam magam,Beszéltem emberekkel.

2014. márc. 29. 21:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Hála az égnek! Ölellek barátom!
2014. márc. 30. 08:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Amikor én nagyon nevetni akarok, megnézem a Tizedes meg a többiek vagy megnézem az Én és a tábornok hatalmas film, szó szerint könnyesre nevetem magam rajtuk! :D

Szerintem jól tennéd ha a boldogság felé törnél azzal, hogy jó filmeket néznél, vagy pedig vicceket olvasnál! :) Nekem bevált!

2014. júl. 21. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!