Mit dolgozol? Szereted a munkádat?
Most ugyan még csak gyakornokoskodom, és egyes munkahelyi dolgokat kivéve élvezem... új drámák felkutatásával, fordításával foglalkozom.
Régebbi munkáim: plázában standnál eladó - nem az én világom volt, mert nem vagyok tukmálós-eladós típus, de voltak részei, amit élveztem, mert nap volt két egyforma nap és egyforma vevő. De közben volt pár fura dolog... azért, mert stand voltam, a legtöbb ember infópultnak tartott, a főnököm egy piás lúzer életművész volt, mindenféle nagyapám korú, gyanús arab meg alkesz csöves tette a szépet meg megpróbált felszedni...
médialeiratozás - érdekesek voltak a hírek, de a főnökök elég taplók voltak, és monoton is tudott lenni a munka
Kedves Kerdezo!
Akarmit is csinalok, elvezem a munkam, mert csak olyasmit vallok el, amiben oromfaktor is van. Ezen kivul fontos a lelki evolucio is egy munkaban. Tul ertekes az a napi 8 ora, h uncsi/ertelmetlen/felesleges dolgokon kelljen vacakolnom. Nehogy mar az eletem egyharmadat elpocsekoljam. Azt nem lehet megfizetni.
Aki unja, amit csinal, hagyja abba, tanuljon, keressen mas allast. Asszem Csontvary 40 eves volt, mikor festeni kezdett. Valtani sose keso.
Udv R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!