Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit dolgozol? Szereted a...

Mit dolgozol? Szereted a munkádat?

Figyelt kérdés
Mindig arra vágytál hogy azzal foglalkozhass amit éppen csinálsz?
2014. márc. 12. 12:21
1 2
 11/16 anonim válasza:
79%
Autószerelő vagyok, kint Osztrákiában és nagyon szeretem a munkámat, mindigis ez akartam lenni kb. 13 éves korom óta, nem mellesleg nagyon is jól keresek :)
2014. márc. 12. 18:22
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
Online marketinges vagyok egy kis méretű, magyarországi multinál. Maga a munka még viszonylag okés, a környezet már egyáltalán nem, ráadásul elég öntörvényű vagyok; ezért tervezem azt, hogy a saját vállalkozásba fektetem minden erőmet, és azt viszem tovább hosszú távon. Azt nagyon szeretem/szeretném csinálni.
2014. márc. 13. 08:26
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Tőzsdei kereskedő vagyok, néha nagyon fursztráló a dolog, de legalább sosem unalmas.
2014. márc. 14. 21:23
 14/16 anonim ***** válasza:
56%

Most ugyan még csak gyakornokoskodom, és egyes munkahelyi dolgokat kivéve élvezem... új drámák felkutatásával, fordításával foglalkozom.

Régebbi munkáim: plázában standnál eladó - nem az én világom volt, mert nem vagyok tukmálós-eladós típus, de voltak részei, amit élveztem, mert nap volt két egyforma nap és egyforma vevő. De közben volt pár fura dolog... azért, mert stand voltam, a legtöbb ember infópultnak tartott, a főnököm egy piás lúzer életművész volt, mindenféle nagyapám korú, gyanús arab meg alkesz csöves tette a szépet meg megpróbált felszedni...

médialeiratozás - érdekesek voltak a hírek, de a főnökök elég taplók voltak, és monoton is tudott lenni a munka

2014. márc. 15. 21:44
 15/16 anonim ***** válasza:
80%

Kedves Kerdezo!

Akarmit is csinalok, elvezem a munkam, mert csak olyasmit vallok el, amiben oromfaktor is van. Ezen kivul fontos a lelki evolucio is egy munkaban. Tul ertekes az a napi 8 ora, h uncsi/ertelmetlen/felesleges dolgokon kelljen vacakolnom. Nehogy mar az eletem egyharmadat elpocsekoljam. Azt nem lehet megfizetni.

Aki unja, amit csinal, hagyja abba, tanuljon, keressen mas allast. Asszem Csontvary 40 eves volt, mikor festeni kezdett. Valtani sose keso.

Udv R.

2014. márc. 17. 07:02
 16/16 anonim válasza:
utolsó válaszolóval értek egyet. 2harmada az embereknek utálja-unja a munkáját... akkor váltsatok basszus... egy életetek van, kezdjetek már vele valamit!!! persze a világ ijesztő, főleg az ismeretlen, de higgyétek el, még ijesztőbb lesz arra ébredni egy nap a nyugdíjas otthonban, hogy: a fenébe is, másképp kellett volna...
2014. nov. 17. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!