Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek hogyan lehet?

Szerintetek hogyan lehet?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik az a legjobb mód, hogy hamar véget vessek az él#temnek? Tönkre tett az élet, 19 éves leszek, és egyszerűen a magány, és az egyedûllétem miatt, elvesztettem a munkám, pedig eleinte úgy éreztem, végre kitörtem a depresszióból, de 1 hónapig tartott, és a mindennapi stressz, és fájdalom már a munkámra is kihatott, ingerült voltam folyton, és sajnos nagy volt a pofám, emiatt kb ott tartok hogy az életem egy nagy nullát nem ér. Nem tudok mást, minthogy véget vessek ennek, és megszabaduljak minden fájdalomtól, minden szenvedésemtől, mindent kipróbáltam, hogy enyhitsem, kondiztam, fociztam, eljártam csavarogni, de már semmi sem köt le, konkrétan egy nagy nulla vagyok, annyi é#et kedvem sincs, hogy elmennyek bárhová is, feladtam, sosem leszek ugyanaz, aki 4 éve, boldog voltam, szerelmes voltam, és volt munkahelyem, mindenem megvolt, de tönkre tett a szerelem is, az é#et is, és minden, lehet hogy nem hiszitek el, de ami bennem zajlik napiszinten, annál a h#lál is jobb. Kis részben ennyi az életem, remélem tudtok gyorsan ható valamit, amit pl este beveszek, és reggel már felsem kelek. Köszönöm!

2014. márc. 7. 09:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én meg már teljesen kész vagyok ettől a sok siránkozó, önmagát saknáló fiataltól! Hát mi van veletek? Ennyire gyenge jellemek vagytok? Pofára estél? Na és? Kapd össze magad és állj talpra! Ne az élet negatív oldalát nézd! Annyi szépség van az életben, csak észre kell venni. Nyilván 19 évesen még fingod sincs róla. Nehéz az élet és küzdeni kell? Hát jah basszus, semmi sincs ingyen, de ettől lez izgalmas.

Ha depressziós vagy, akkor meg menj orovshoz!

2014. márc. 7. 09:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előző válaszadóval, most eltört a mécses,mert valami nem úgy sikerült,ahogyan szeretnéd? Így hogy leszel önálló az életben,lassan 20évesen.Nem 15éves vagy már,kapd össze magad.ha nincs munkád,akkor irány és keress neten.Nem picsogni kell,vagy majd megsajnálunk,mert ennyire életképtelen van,minden p*/csányi szarsággal akkor mindenki legyen öngyilkos?Erőltesd már meg magad!
2014. márc. 7. 10:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Nemértitek, 4 éve arra törekszem hogy jó legyen minden, 4 éve napiszinten szenvedek, de persze itt mindig vannak okoskodó emberek, minden tömkre ment ennyi!!
2014. márc. 7. 10:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor 4éve valamit nagyon elkúrtál pajtás!talán másféle stratégiát kellene bevetned,nem gondolod?Vagy siránkozol,és leszel 30éves,akkor is nyöszörögni fogsz?Mindenkinek van problémája,de most ezért kötél -faág?A hozzáállásod bosszant,hogy így feladod,ennyire fiatalon.De tudod,mit tégy amit akarsz bas.zod,marhára nem érdekel!most pedig megyek iszom egy KV-t.Pá
2014. márc. 7. 10:21
 5/11 anonim válasza:
Jézusom, ez ijesztő! Ennyire fiatalon így nekikeseredni! Tudod, hogy ez amit leírtál itt az minden második emberrel ugyanígy megtörténik? És nem adjuk fel, küzdünk tovább, mindig van út, mindig!!!!!! Nem lehet így gondolkodni 19 évesen, mi lesz veled később, meg egyáltalán, most kell élvezni azt amit ad az élet!! Úgy érzed, hogy nem adott semmit? Akkor vedd számba azokat, amiket adhatott volna de nem adott, mindjárt lesz miért boldognak lenned és lesz amiből erőt meríts!!! Van halálos betegséged? Nincs. Egészséges vagy? Igen. Van ivóvíz azon a helyen ahol élsz? Igen. Tudsz naponta mosakodni, nem pedig arra várni, hogy valaki mosdasson már meg? Igen. Gondold végig ezeket. Szerelmed lesz még. Nagyon sok. Munkát tessék keresni mert van. Ennyi.
2014. márc. 7. 10:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Úgy hogy se barátaim, se semmi, szinte itthon is csak megtürnek, egyedűl vagyok, senkire sem számíthatok, betelt a pohár, 4 év alatt se értem el semmit, amit elis értem, tönkre tettem, mert alapjáraton, ideges vagyok, mert egy ilyen sz#r ember lett belőlem, mindezt azért mert ilyenné tett az élet, nem kell engem sajnálni! Belevan írva a kérdésbe hogy sajnáljatok légyszi? Nem! Mindenki jön ezzel a jaj csak 19 vagy dumával, több rosszat éltem meg mint ti, hogy pl odáig fajult, hogy 40db ismeretlen gyógyszert bevettem , és ráittam alkoholt r,sokat , megakartam hallni de nem ment, annyit kértem hogy gyors, és fájdalom mentes hlalom legyen. Nem tudjátok és nemis fogjátok megtudni mit érzek. Nem egy ilyen gagyi tini fájdalom, 16 évesen már többet tudtam, mint a korosztájbeliek! Na errol ennyit..
2014. márc. 7. 11:09
 7/11 anonim válasza:
Oké. Megértettük. A legtutibb halál az, ha a gyorsvonat elé veted magad. Széttép, fel sem fogod és már meghaltál. A gyógyszer azért nem jó mert az igazán ütős gyógyikat receptre adják, az macerás. Ha iszol sósavat vagy hypót, az nem végez veled olyan hamar, tehát pár perc tuti kínlódás. Esetleg jó még az, ha valami nagyon magasról leugrasz és sikerül úgy esned, hogy azonnal meghalj. Szerintem a vonat a tuti. Ha lehet, előtte írjál néhány soros búcsúlevelet, hogy nem a vasutasok voltak a hibások, mert a kallert meg a mozdonyvezetőt nehogy baj érje, ők nem hibásak.
2014. márc. 7. 11:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Öngyilkosság marha jó megoldás. 19 évesen még nem tett tönkre az élet, hosz alig éltél. A java még hátra van és az sem lesz fenékig tejfel! Viszont van még lehetőséged változtatni!

Mi a problémád? Nincsenek barátaid? Talán azért, mert senki nem akar negatív emberekkel barátkozni. Ha a problámát nem tudod megoldani, akkor sz@rd le!

Nem jó otthon? Küzdj azért, hogy minél hamarabb elhúzhass.

Sok fájdalom ért? Tudod, ami nem öl meg az megerősít és nicsak még élsz!!! Ezt is túlélted, jöhet a következő pofon. És azt is túléled, mert belehalni sem olyan könnyű. Szóval akkor ülj le, gondold át mit szeretnél és tessék tenni érte, nem csak siránkozni.

Az életed olyan, amilyennné alakítod!!!

2014. márc. 7. 12:07
 9/11 anonim ***** válasza:
elkéne vitetni téged egy időzgondozóba,ahol látod mikor az ember magatehetlen,és kínávja,hogy vége legyen az egész rémálomnak,komolyan az észhez térítene,nézzd meg azokat,akiket pellenkáznak,meg etetnek,tisztába rakják...és hasonlítsd össze az életeddel,hogy mégsem olyan reménytelen a helyzet.Akkor kiszédülnél ebből az önsajnálatból
2014. márc. 7. 12:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Utolsó, Te tényleg ennyire hülye vagy? Hagyjuk már ezt az összehasonlítgatást mások életével. Mindenkinek egyéni sorsa van. Meg ha amúgy is összeakarnád hasonlítgatni a kérdezőt olyan emberekkel, akiknek rosszabb sors jutott, akkor vajon azzal nem fogja összehasonlítani magát akinek sokkal jobb sors jutott? Ugyanott van, ezzel nem segítesz semmit.

Kérdező, azt mondom hogy ne foglalkozz a múltaddal, már nem tudsz rajta változtatni, és nem is kéne, hisz ez így volt jó, tanulási tapasztalat volt, hogy valami nagyon jó dolog következhessen utána. Ha mindig a múlttal foglalkozol továbbra is annak az energiáját táplálod, és sohasem tudsz továbblépni, és így csak tényleg egyre rosszabb helyzetbe kerülsz.

Ülj le, és gondolkozz el rajta hogy miket szeretnél még megvalósítani az életedben valójában. Viszont varrj el minden olyan szálat, ami a múlthoz köt, vagy a régi pocsék életeddel/éneddel kapcsolatos. Ilyen egyszerű. Csak belülről kell megváltoznod, és a világ is megváltozik körülötted, mert a külső világ csak a belső világod tükörképe.

Elmondom neked, hogy nem fogsz tudni öngyilkos lenni, mert még valami dolgod van itt. Ha megértettél volna valamit a létezésből, akkor nem kéne ilyenekhez nyúlnod, hanem csak elhatároznád hogy vége, és reggelre nem kelnél fel.

Olvass Eckhart Tolle-t vagy hasonló gondolkodású embereket, és ott megtalálod a választ, hogy hogyan is változtathatnál.

2014. márc. 7. 12:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!