Hogyan tudom elérni hogy boldog legyek?
Egyszerűen hosszú évek óta ugyanabban az állapotban vagyok. Anyámon és tesómon kívül csak felszínes haveri kapcsolataim vannak nincs egy igaz barátom se, a napok ugyanolyan monotonak évek óta (melón kívűl) semmi érdemlegeset nem csinálok. A felszínes haveri kapcsolatok a melóhelyemen be is záródik senkivel nem találkozok nem megyek el sehova szórakozni, lazulni.. Jövőképem elég borús ebben az állapotban nem igazán látok előrelépést semmilyen szempontból. Meg akarok változni mindig elhatározom de ezek csak fellángolások hamar alábbhagynak. Barátnőm nincsen hiányzik az az érzés hogy kölcsönösen szeressük egymást valakivel, érezzem hogy fontos vagyok valakinek úgy érzem ha találnék egy társat teljesen más ember tudnék lenni, de csak akkor. Ez az egyetlen út lenne ahhoz hogy boldog legyek. De nagyon nehezen tudok lépni ez ügyben. Pedig kellene...
Mit tudtok ajánlani, segíteni volt valaki hasonló helyzetben és ki tudott-e lábalni ebből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!