Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Annak, hogy valakitől minden...

Annak, hogy valakitől minden ember elfordul előbb-utóbb, lehet ez az oka?

Figyelt kérdés
Az hogy sose viccelődik, sokat nyavajog, komornak néz ki, és sokmindent kérdez másoktól. Ilyennel senkinek nincs kedve a beszélgetéshez?
2014. febr. 16. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs, mert komor hangulatú, depressziónak tűnik, egyáltalán olyannak, aki nem tudja megoldani a saját dolgait sem. Mindez olyannak tűnik, mintha másoktól akarna megoldást kapni saját gondjaira és egy beszélgetés csak a panaszáradat lenne a részéről. Akkor ilyennel minek ?
2014. febr. 16. 19:31
 2/5 anonim válasza:

Ez így igaz! Nyugodtan tehettél volna pontot is a kérdőjel helyére a mondat végén, mert a kérdésed egyben válasz is volt.

Tapasztalatból írtam ezt. Én sem viccelődök és szintén komornak nézek ki, de igyekszem nem nyavajogni és másokat piszkálni. Így legalább eltűrnek olyannak amilyen vagyok, néha még beszélgetnek is velem.

2014. febr. 16. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem igaz. Itt derül ki,h ki az igaz barátod,vagy akit igazán érdekelsz. Én is ilyen hangulatban vagyok okkal,és jól esik amikor megkérdezik,vagy beszélgetnek velem, és ilyenkor az ember óhatatlanul is beszélgetésbe kezd,és a tbbi jön magától. Tehát pl ha az illető viccesebbet mond nyilván szórakoztat engem is. De ezen felül meg az igaziak természetesen keresik a társaságomat.
2014. febr. 17. 02:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. szerintem ritka az ha valaki ok nélkül depis...
2014. febr. 17. 02:45
 5/5 anonim ***** válasza:
és én sem hagyom cserben azokat akik depisek.. szintén.
2014. febr. 17. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!