Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért vagyok egyedül?

Mr.Z85 kérdése:

Miért vagyok egyedül?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy teljesen kiszakadtam a szociális életből,leépült az összes haveri kapcsolatom,konkrétan ha kiakarok mozdulni,nem tudok kivel elmenni,mindehová egyedül megyek,edzeni,sétálni,bulizni..akkora szomorúságot érzek legbelül,hogy képtelen vagyok normálisan beszélgetni valakivel,amikor meg néha sikerül egy jó ízűt beszélgetni,utána mindig visszazuhanok ebbe a lelki pocsolyába.Régen nem voltam ilyen..viszont az utóbbi 2-3év...erre az állapotra nem igazán találok szavakat..
2014. febr. 13. 23:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül...a magányos farkasok korát éljük sajnos.Kemény tudom.
2014. febr. 14. 00:19
 2/6 anonim ***** válasza:
miért alakult ez így? nekem úgy tűnik, hogy te hagytad, hogy eltávolodjanak tőled a régi barátaid... ha egyedül is eljársz edzeni/bulizni, ott nem tudsz ismerkedni? esetleg munkatársak? szerintem ezeken a helyeken pont az a lényeg, hogy másokkal kerülj kapcsolatba. (mondjuk edzésnél nem éppen, de lehetséges). és talán ne egyből azt várd, hogy hűdenagy barátok lesztek, adj időt a másiknak is.. :)
2014. febr. 14. 00:20
 3/6 anonim ***** válasza:
1.: Igazad van. A magányos farkasok korát éljük. Nem vagy egyedül az egyedülléteddel (már ha ennek van értelme. tudod, hogy értem). Ne keseredj el! Semmi sem tart örökké. Csupán csak nem illesz a hülyék közé. Majd találsz magadfajtákat, és akkor megszűnik az a k-va keserűség, amiben én is osztozom veled.
2014. febr. 14. 01:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne csüggedj kèrdezö, èn is így vagyok. Sztem ha már vmennyire jól nèzel ki akkor már mázlista vagy :)
2014. febr. 14. 08:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is sokat vagyok így, rendesen fáj olyankor a szívem, de komolyan :(
2014. febr. 14. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül..

Az utca tele van emberekkel, van akit érdemes megszólítani, van akit nem..

A képességet, hogy meglásd, neked kell kifejlesztened.

Addig is fusd át ezt a cikket..

Érdemes...

[link]

2014. febr. 14. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!