Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek ez igaz? Lent

Szerintetek ez igaz? Lent

Figyelt kérdés

Mindent megkapsz majd a sorstól,

leghamarabb abban a pillanatban, amikor

végképp megszüntél vágyni rá ...

2014. febr. 9. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Nem hiszek semmiféle ezoterikus hülyeségben. Attól, mert egy okos ember ír valami bölcsességet az még nem biztos, hogy igaz...
2014. febr. 9. 10:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez inkább lelki kérdés. Az ember lassan rájön, hogy mennyire kevés külső dolog kell a boldogsághoz, harmóniához, mert ezek mind belülről fakadnak alapvetően.
2014. febr. 9. 10:14
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező 100% lány. Nem igaz.
2014. febr. 9. 10:15
 4/8 anonim ***** válasza:
nem
2014. febr. 9. 10:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem sokszor akkor jöttek be dolgok mikor már nem foglalkoztam vele, és ez nem ezoterikus dolog hanem törvényszerűség. Ez azzal magyarázható, hogy amíg görcsösen akarsz valamit szinte a perceket számolod mikor kapod már meg,holott abszurd határidőt szabsz ki rá( emberi mentalitás, mindent de azonnal) de ahogy feladod onnantól az időt se figyled így amikor hirtelen bejön azt hiszed azért, mert már nem akartad.
2014. febr. 9. 10:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Dehogy igaz....
2014. febr. 9. 10:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem Istentol kapod meg azt, amire szukseged van akkor, amikor szukseged van ra...de ez nezopont kerdese.

Pontozzatok le nyugodtan

2014. febr. 9. 13:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. febr. 14. 02:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!