Jó ötlet lehet titkos földbe ásott kunyhót építeni zsombékos erdőkben?
Szóval arra gondoltam, hogy ilyeneket lehetne építeni ősfás erdők nagyon zsombékos, vadregényes mélyén:
És időnként elvonulni oda.
Úgy oldanám meg, hogy a bejárat egyáltalán ne legyen feltűnő. Pl mohával borítanám be.
Az ablakokat meg lehetne oldani félig földbe sülyesztett befőttes, szörpös üvegekkel.
Meg lehet úgy oldani vajon, hogy tényleg ne vegye észre senki? (ne törjön be, stb) Külföldön nagyon tisztelik a magántulajdont. Sajnos itthon nem.
A rejtettségét erősíteném azzal, hogy meghagynám körülötte + rajta a buja növényzetet.
Az építésnél tiszteltben tartanám a természetet, és olyat hoznék létre, ami akkor is érték maradhatna, ha esetleg 20-30 év múltán elhagynám, és később más fedezné fel.
Nem igaz, hogy egy ilyen rhadék országban élünk, hogy egy normális helye nincs az embernek, ha meg csinál valamit, vagy megpróbál pénzt szerezni, vagy lóg a vonaton, vagy akármi, akkor megrohadhat a rács mögött. Mi ez?
Külföldön amikor utaztam a vonaton, jött a kalauz, látta, hogy filmet nézek és továbbment, hogy ne zavarjon, amikor átjöttünk a határon a MÁV-os kalauz azzal köszöntött, hogy izomból elkezdte rázni a vállam és úgy nézett rám mintha megfojtottam volna a nagymamáját.
hát ja
nagy köcsög ez a magyarország
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!