Magányos vagyok, nincs semmim. Valaki tud segíteni?
"Legszívesebben megtépném azt, aki minden szociálisan és soft-skillekben fejletlen emberre rásüti, hogy Aspergeres. "
Nem rosszindulatból írtam, mert szerintem én is az vagyok.
A 85 kg pedig nem kövér, akkor sem ha alacsony vagy, tehát ne tartsd magad kövérnek, és próbálj magabiztosabb lenni :)
Nagyon tetszik a bemutatkozásod. Sajnos, te túl értelmes vagy a téged körülvevőkhöz képest. Gondolom, ez jelenti a fő problémát. Egyszerűen nem tudnak téged megérteni, vagy elfogadni. De ez nem az ő hibájuk. És nem is a tiéd.
Nem kell velük foglalkoznod, nem kell erőltetni, s olyan miatt keseregni, amin úgysem tudsz változtatni. Nem tudod elérni, hogy egy olyan ember meglássa benne az értékeket, akinek nincs szeme az ilyenhez.
Járd a világot, s meg fogod ismerni azokat, akiket neked szánt az Ég. Mert végül senki sem marad egyedül. Max azt gondolja.
Ha most még nincs lehetőséged a világ bejárására, akkor se add fel. Töltsd el magad reményekkel. Néha nincs másunk, csak a remény.
Ha gondolod, írj nekem privát üzenetet, fejtsd ki a véleményedet.
21f
Először is fogyj. Minél több mindenben van ismereted, annál jobb lesz a szociális életed, mert lesz közös téma. Ismerkedj meg emberekkel.
A kapcsolat javítására elhívhatod őket sörözni, vizipipázni (van olyan ahol nem dohányt szívsz).
Sportolj.
Szia!
en is hasonlo helyzetben vagyok. ha gondolod irj es dumalhatunk
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!