Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van ez így?

Miért van ez így?

Figyelt kérdés

Elvileg szép vagyok. Mások mondták már

bár én nem így gondolom. Viszont sokat

mosolygok, nevetek. El lehet velem bármiről dumálni, mert közvetlen vagyok. Szeretek őrültségeket és vicces dolgokat csinálni. Nem illegetem magam és nem is dobom ki mindenem. De mégse találok

magamnak egy helyesebb barátot. Meg

se néznek a srácok és nem is

beszélgetnek velem. Viszont vannak

velem egykorú lányok és nekik akad

valaki mindig. Futnak utánuk a pasik. 16/L

2014. jan. 30. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:

"Elvileg szép vagyok."

Itt van a hiba, hogy nem gyakorlatilag:D

Ennyiből nem tudom megmondani. Ha látnálak és tudnék rólad pár dolgot, tudnék segíteni.

2014. jan. 30. 15:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy elvileg mert azt mondják és kapok olyan visszajelzéseket, de én nem tartom magam annak.
2014. jan. 30. 15:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Nyugi én is csak 19-évesen találtam megfelelőt.Ez a fiúkorosztály most azokat a lányokat keresi akikkel "mindent lehet",és azután jön a következő,de később majd olyan barátnőre vágynak aki nem feküdt össze fűvel-fával.

Akkor majd fogsz találni,lehet hamarabb is csak ne akard görcsösen.

2014. jan. 30. 15:46
 4/4 sterling.archer válasza:
65%
#3 Igazad van! Amugy meg kedves kerdezo 18-20 alatt nem nagyon talalsz normalis sracot. F/23
2014. jan. 30. 16:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!