Én pár napja vettem észre magamon, hogy szeretek felnézni ide amikor tudok éppen.
Sokszor zavarnak a rosszindulatú emberek, meg a kamu kérdések, de ettől függetlenül szeretek segíteni annak akinek úgy érzem szüksége van rá valóban és néha én is teszek fel kérdéseket!
Én is így vagyok ezzel, de azért ez messze áll a függőségtől szerintem :P
2014. jan. 30. 14:24
2/9 SylwerStone válasza:
Én is szeretek segíteni az embereken + hajt a vágy, hogy a kiszemelt toplista élén legyek. Kb. 3 hete regisztráltam, most 7.helyen állok az "elektronikus eszközök" kategória toplistáján. Még pár hét és meg lesz az 1.hely is :)
2014. jan. 30. 14:32
3/9 A kérdező kommentje:
Én pénzügyek kategóriában hetekig első voltam amikor regisztráltam. Aztán volt pár hónap szünet, nem jártam fel, azóta már nem is nézem.
2014. jan. 30. 14:34
4/9 anonim válasza:
Jaja, én mindig jókat röhögök a kérdéseken és a válaszokon. Néha én is szoktam válaszolni.
2014. jan. 30. 14:55
5/9 anonim válasza:
Én is az vagyok.
Az elején még csak egy két választ írtam. Ritkán felnéztem.
Mostmeg azon kaptam magam kb. fél hónapja, hogy amikor felkelek felnézek, hogy más is válaszolt-e már a kérdésekre. Amikor hazaérek is ez az első dolog amit megnézek.
Én az Autók, motorok kategóriában voltam egy másik emberemmel 13.
Aztán 1 hétig nem válaszolgattam és valami 50. lettem.
2014. jan. 30. 15:52
6/9 anonim válasza:
Messze vagyok a függőtől, nem is hajtok arra, hogy a toplisták élén legyek.
Egyszerüen csak szeretek olvasgatni, segiteni másokon, ha tudok, szeretem megosztani a tapasztalaimat, ha ezzel valakinek a segitségére lehetek. És szeretek elgondolkodtató kérdésekre válaszolni... :)
2014. jan. 30. 16:12
7/9 anonim válasza:
Talán egy kicsit.. :D vannak olyan kérdések, válaszok amiken jókat röhögök, de szeretek segíteni az embereken. És néha én is teszek fel kérdéseket.
2014. jan. 30. 16:15
8/9 anonim válasza:
Itt van olyan is, hogy toplista?
Na akkor ez már sok mindent megmagyaráz...
2014. jan. 30. 16:45
9/9 anonim válasza:
Én amikor "felfedeztem" a gyk-t akkor napi szinten írtam ki kérdéseket. Aztán hanyagoltam egy kicsit, de azóta rendszeresen nézem, mint a facebookot (bár ezt többet nézem) Néha szoktam válaszolni, de inkább csak olvasgatok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!