Unatkozik valaki?
Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 19:52
1/10 anonim válasza:
Nem! Hiszen itt ülök, és hülyébbnél hülyébb kérdésekre válaszolok.
Nem erre a kérdésre gondoltam!!
Miért? Te unatkozol???
2/10 A kérdező kommentje:
Szimplán éjszakánként egyedül hagynak... :)és néha jó társalogni érdekes emberekkel :)
2014. jan. 29. 19:56
3/10 anonim válasza:
Éjszakás műszakban dolgozol? :P
4/10 A kérdező kommentje:
Nem aki egyedül mer hagyni?az az éjszakás.Nem szeretem azt a műszakot :D
2014. jan. 29. 20:00
5/10 A kérdező kommentje:
Hát te?Ilyen izgi kérdés sorozatok akadnak itt?
2014. jan. 29. 20:01
6/10 anonim válasza:
Nincsenek izgi kérdések..:(
Álomesküvő, csodagyerek, hülye anyós. Kész.
Olvasni nincs kedvem. Tv-ben sok a reklám.
Aludni hamar van.
Port letörölgethetném, de este 20 óra után már kínzás lenne.
7/10 anonim válasza:
Nem bántásból, de aki egy kicsit érelmes az sosem unatkozik. Ha meg még internet is van akkor pláne nem. Annyiféle dolgot lehet csinálni, és olyan rövid az élet, hogy unatkozni luxus. Ha nincs jobb dolgod, fejleszd magad, olvass, írj, tanulj, eddz, csajozz, stb... Ha végképp nem tudsz mit csinálni akkor ülj le és gondold át az életed.
9/10 Almásiné válasza:
Mesélj!Miért,hogyan,miért unatkozol?Én eddigi életem során még nem tapasztaltam meg ezt az érzést!? éves vagy?Szerntem nem is unatkozol,épp a saját szórakoztatásod céljából írtál ide!Vagy nem?
10/10 A kérdező kommentje:
Igen beszélgetés miatt írtam be :D
2014. febr. 13. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!