Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyre csak gyűlik bennem a...

Egyre csak gyűlik bennem a düh és az önbizalomhiány, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Évek óta bajom van a külsőmmel,mivel kisgyerekként husi voltam,aztán 15-16 éves korom körül lefogytam csak depresszió miatt feljött pár kg. Most 172 cm-hez vagyok 63 kg,gyűlölöm magam,pedig ésszel felfogom hogy ennek a nagyrésze izom mivel rengeteget kondizok,és az a párna ami a hasamon van kb. ahhoz kell hogy menzeszem még maradjon.

Egyszerűen ha meglátok magamról egy fotót,sírni tudnék,annyira rondának látom a fejem és nem bírom elviselni hogy még csak szép karcsú,vékony se lehetek,ha már csúnya vagyok. Nem bírom elfogadni a bókokat,kiröhögöm azt aki azt mondja csinos vagyok vagy ilyesmi,rögtön az jut eszembe hogy hazudik hogy vigasztaljon. De a legrosszabb hogy egyre ingerültebb vagyok,egyre kétségbeesettebb,megkeseredettebb. 19 évesen.

Van valakinek valami tippje? :(

2014. jan. 25. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:

ehez már szakember kell. ismertem ilyen embert, nekem jo a dumálokám, de 2 orámba telt mire egy fikarcnyi elégedettséget kiharcoltam belöle,utána azt vmi hülye szoval saját magának le is rombolta. Feladtam.

én is yolan magas vagyok mint te de 10essel sulyosabb mégse vagyok kövér, arányos vagyok, de elfogadtam magam, meg aztán tudok is ellene tenni. remélem..

de ha nem az sem érdekel, mert efogadtam magam imádom magam, jo a kedvem és laza vagyok.

Muszáj vagy elfogadni magad. Gondolj bele hogy felesleges gondolat, és magadat betegited meg vele.

Az emberek bele fognak fáradni hogy gyözködjenek.És mindenki el fog menni mellöled. És ráfoghatod a "csunyaságodra",de jobb lenne ha felfognád hogy a rinyálásoddal üzöd el az embereket.Vannak kövér bnöim,akik egyszerüen imádnivaloan lazák és jokedvüek.A legvonzobb emberek a világon. Jó én nő vagyok de őket észreveszik mert sugároznak. Téged azért nem vesznek észre mert negativ vagy és rinyálsz. Holott ha boldog lennél és elfogadnád magad sokan szeretnének.

Ha egyedül nem megy kérd ki szakember segitségét. De önmagad is meggyogyulhatsz csak roghadt nagy akarat kell hozz.

2014. jan. 25. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Mit idegeled magad más hülyeségén??

Amúgy meg nézd meg a színészeket.. Ők a legjobb kinézetű emberek állítólag.. Stivun Teten (Szállító) Szép??

Alacsony kopasz csúnya tetovált töröttorrú borostás figura. Mégis milyen menő az akciófilmekbe.. De rengeteg van még ilyen..

Találd meg a stílusod és akkor elfogadod magad..

2014. jan. 25. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Miket eszel? Nálam beválik a düh ellen az, ha jó (értsd: egészséges) kajákat eszek. Lenyomok egy jó kis szálkásító brokkoli-csirke diétát, és máris jobban vagyok. Komoly.
2014. jan. 25. 23:42
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem ez természetes a magyaroknál, csak van akinél később jön... :D ingerültség, megkeseredettség, kétségbeesés. egyébként szerintem a látásmódodat kéne megváltoztatni, és kevesebbet törődni azzal, hogy mások mit gondolnak rólad
2014. jan. 26. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!