Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy tudnék mindenhez hozzá...

Hogy tudnék mindenhez hozzá szólni?

Figyelt kérdés

hogyan tudnék bármilyen témáról beszélni?mert nem vagyok valami bőbeszédű és engem ez zavar csak nem tudom hogy hogy kezeljem mert a suliban se tudok bárkivel csak ugy beszélgetni. és még vlami a humorérzéket lehet javítani mert olyan jó érzés megnevettetni valakit csak ez se megy.

a válaszokat előre is köszönöm 16/f

2014. jan. 22. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Gyakorolj :)

Pl. itt is vannak biztosan olyan kérdések amire tudod a választ. Írogass, beszélgess. Valahol el kell kezdeni.

2014. jan. 22. 21:18
 2/6 A kérdező kommentje:
de ha egyszer nem tudok semmihez se hozzá szólni akkor mi van?
2014. jan. 22. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor olvass többet. Pl. napi hírek (index, origo), nézz filmeket, járj moziba. Ezek azért mindig hozzák a témát.

Keress hobbit. Pl. fiúk szeretnek az autós témákról beszélni, minél többet olvasol a témában annál inkább érdekelni fog és találsz majd olyan embereket akikkel ezekről tudsz társalogni.

2014. jan. 22. 21:30
 4/6 aku19 válasza:
A művelődés a kulcs mindenhez meg az hogy szilárdan kiálj a véleményed mellett és merd kifejezni magad, mert szerintem mindenről van véleményed ha rossz ha jó az a vélemén vagy keress az érdeklődési körödből embereket akikkel jól el tudsz beszélgetni.
2014. jan. 24. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:
4! Maximálisan egyetértek veled!A szókincset csak sok olvasással lehet igazán fejleszteni!
2014. jan. 25. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Olvass sokat. Ne csak azt, ami érdekel, hanem mindent. (Na jó, bulvárt, meg ilyen szennyeket ne, de természettudományokat, a mindennapi élet dolgait pszichológiát, emberi kapcsolatokat ismerd meg, ha nem is mindent alaposan, de fogalmad legyen róla, hogy mi micsoda. Az már sokat segít.

Ezeknek jó részét a szépirodalom segítségével lehet legkönnyebben elsajátítani, ezért például tudom javasolni, hogy olvasd el az összes kötelező olvasmányt, hallgass mindenféle zenét, és olvass vicceket, humoros történeteket (például tekasztorik.cafeblog.hu,), stb.

21F

2014. jan. 28. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!