Van it olyan aki öngyilkos hajlamú?
Van akinek vannak/voltak öngyilkossággal kapcsolatos gondolatai? Nem akarok véget vetni az életemnek, csak iszonyatosan egyedül érzem magam évek óta....a kezemet is vagdosom de nem feltűnési viszketegség miatt és nem is öngyilkossági kísérletként...csak valahogy feledteti velem a belső fájdalmat...a környezetem látja rajtam milyen magányos vagyok de egyszerűen nem tudom elmondani nekik mit is érzek...
Aki járt már hasonló helyzetben az hogy mászott ki belőle?
Tudom hogy a fentiek nem épp epelméjűségre utalnak de szeretnék ebből kimászni.
Egy depressziós lány
Nézd nekem is voltak öngyilkossággal kapcsolatos gondolataim sőt néha még most is eszembe jut hogy tényleg meg kéne ölnöm magam de nem teszem meg mert több kárt okoznék mint hasznot vele mert azoknak ártanék akik az életemnél is fontosabbak nekem. Az önmagam vagdosásárol meg annyit hogy énvagdostam magam mikor valami rossz történt velem de már nem teszem mert nincs értelme inkább zenét hallgatok vagy orvosi cikkeket olvasok a neten ha nem épp itt próbálok tanácsokat osztani és az a vicc ha valami bánt azt nem tudom elmondani senkinek mert le vagyok szerelve egy olyan fals dumával hogy ne nyavíkoljak már meg legyek férfi de ha valakinek gondja van akkor én vagyok az első akinek kisírják magukat ezért érzem úgy hogy nem kell a családomon kívül senki se körém.
20/F
Én elég depressziós hangulatú voltam régen.
Azóta rájöttem azokat kell gyepálni akikkel a problémám van nem magam pusztítani..
Jelen.
Ideiglenesen sikerült kimásznom belőle, (mostmár ex) barátnőm segítségével, aki vette a fáradságot, és összeszedett... Aztán 3,5 év után kidobott, ezért írtam, hogy ideiglenesen...
21F
3 öngyilkossági kísérletem volt és 5 éve vagdosom magam.
Sehogy nem sikerül belöle kimásznom.
Nekem is vannak ilyen gondolataim, de még a vágdosástól is félek. Szerintem pozitív gondolkodással, tervekkel, családtagok/barátok és egy pszichiáter segítségével ki tudnál mászni belőle.
Ha barátkoznál, csak írj rám.
Ne add fel!
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!