Mi a véleményetek, min kellene változtatnom?
1. válaszadó: A barátod lehet szerencsés ha ilyen emberek veszik körül, én folyamatosan csalódok, ha valaki megtudja rólam a betegséget teljesen másképp kezel mint előtte, jó persze van kivétel, de legtöbbször sajnálathoz hasonló majd átmegy közönyösségbe. A mostani barátaim is sokkal úgymond "finomabban" bánnak velem, lehet, hogy valamilyen szinten jót akarnak ezzel, de pont fordítva sül el és nem érzik milyen szarul esik.
2. válaszadó: Szép amit leírtál :), de valahogy már nekem ez nem megy, kellene valami pozitív változás vagy csak visszajelzés, hogy másképp lássam a dolgokat.
1. válaszadó: Csak, hogy mondjak kellemes példát, mennyire éreztetik az emberek, középsuliba az osztályfőnököm az osztály előtt közölte nem hajlandó elvinni kirándulni, mert fél hogy rosszul leszek, elősszor csak rohadtul dühös voltam majd ráadásként még hozzá tette azért "ugye nem haragszol? nehogy sírj" :D
Vagy ami rendszeres, mikor valami kisebb össze jövetelen vagyok mindig van egy barom, aki hangosan rákérdez, olyasmikre, hogy neked ezt szabad enni? nálad ez hogy is van? Hányszor is szúrod magad? amit már 1000x kérdezett előtte, meg hasonlók, és megfagy egy pillanatra a levegő mindenki rám figyel, majd jöhet a "jaj szegény arckifejezés" mindenkinél :D de ezt nem azért írom le , hogy sajnáltassam magam (biztos vagyok benne hogy annak tünik többek szemében), de pont ellenkezőt szeretném kiváltani az emberekből.
2. válaszadó: Igen pont ezt szeretném én is, amit leírtál, hogy így álljon hozzám valaki. Rúgjon belém inkább, mint rámhagyja, ha valami nem tetszik. Meg találtál olyan társat is aki megmutatta szerethető vagy, pont erre lenne nekem is szükségem, ilyen "lökésre". Az a gond, sokszor else jutok odáig valakivel, hogy igazán ki ismerjen, mert nem tudok egyböl teljesen kinyílni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!