Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Elvileg szép vagyok. Mások mondták már bár én nem így gondolom. Viszont sokat mosolygok, nevetek. És mégse találok magamnak egy helyesebb barátot. Meg se néznek a srácok és nem is beszélgetnek velem. Viszont vannak velem egykorú lányok és őnekik akad valaki mindig.2014. jan. 23. 20:54
1/5 anonim válasza:
nyugi,csak várj a megfelelőre..és ne kapkodd el a dolgot!mindenkinek megvan a párja,csak türelmesnek kell lenni
2/5 MrPifta válasza:
érdemesebb inkább várni egy nagyon jó pasira!
3/5 anonim válasza:
Én is ugyanevvel a problémával szenvedtem, amíg egy jó pszichológus helyre nem rázott, és azt mondta, hogy amíg magammal nem vagyok jóban, amíg csúnyának látom magam és nincs önbizalmam, addig ne várjam el másoktól, hogy szeressenek. Mostanság próbálom megfogadni a tanácsát, és próbálom adni magamnak az önbizalom löketet és úgy tűnik, hogy ez beválik, szóval fel a fejjel, fogadd el magad úgy ahogy vagy, és meglásd, hamarosan jönni fog az igazi :) lehet, hogy közhelynek tűnik, de hidd el, tényleg igaz, szóval sok szerencsét :)
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a bíztató választ :)
2014. jan. 23. 21:55
5/5 yádenyúl válasza:
Ha nő vagy, nincs okod parázni ezen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!