18 éves fiú vagyok és nagyon érzékeny. Valaki csúnyán szól oda hozzám amit ugyan lereagálok de magamban felemészt és már néha a sírás kerülget odabent. Mit lehetne tenni ellene? Mindig magamban keresem a hibát.
Nem kell felvenni a rosszindulatú beszólásokat! Engedd el a füled mellett,pont azért mondják,hogy vacakul érezd magad,ne add meg nekik ezt az örömöt'.
Sokat számít egy magabiztos apa segítsége Digo nem írt nagy hülyeséget,nálunk sem állt apám az "apaság "magaslatán és bátyám is pont ilyen érzékeny,amúgy ő is értelmes-eszes srác csak nem tudja levetkőzni ezt a hül&e sérülékenységét.
Jezus elobb szeretett téged, mint, hogy megszulettel volna. Ő gondolt ki! Keresd őt és nem maradsz egyedul, higyj szívvel es valld meg szájjal, hogy hiszel ő benne, a helyettesítő keresztaldozataban, ugyanis vérét adta erted. Higyj ő benne, hogy el NE karhozz!
Valld meg elotte hangosan a szobadban, mond ki, hogy bűnös természettel születtél, akárcsak bárki mas ezen a bolygón. Szinten hangosan kérd, hogy bocsássa meg a buneid es mutassa meg magát neked. Mond, hogy megszeretnel bizonyosodni róla, hogy ő valóban isten fia, aki életet adta erted és feltámadt, hogy ezzel neked ÖRÖK életet szerezzen.
Ha segítségül hivod Jézust MEGSZABADULSZ, mert aki segítségül hívja az egyetlen élő és való hús-vér Isten nevét, az elkerülhetetlenül megszabadul.
Hívd, hogy jöjjön be a szivedbe, had legyen a tested az ő temploma! Ez kulcs mondat!
Keresd istent, olvasd az eredeti evangéliumot ( Károli fordítás, vagy egyszerű fordítás ). Ha nem is tudsz róla, de Ő mar keresett, csak nem figyeltel rá, nincs nagyobb szeretet annal, mint ahogyan o szeret TÉGED, mindenki másnál jobban.
Azert jött el a földre, korbacsoltatott meg es halt kereszthalalt, hogy a bűn miatt ne kelljen elkarhoznod. A bűn zsoldja halal ( a foldi tested halala elkerulhetetlen a bűn miatt, de a foldi test halala nem a veg, vagy istennel elsz tovabb, vagy a pokol.)
Kegyetlenül hangzik? Van választása minden embernek. Van valadztasod te donthetsz, de ez Jézus helyettesítő ver áldozata nelkul nem valosulhatna meg. Ha nem fizeti ki helyetted, a sajat buneidert valo arat, csupan azert, mert jobban SZERET teged, mint azt ésszel fel tudnad fogni, akkor nem lenne mas utad, mint az orok kárhozat halalod utan. De aki behivja Jézust a szívébe az halála utan élni fog, együtt ő vele, testkozelben, ott ahol nincs kín es nincs fájdalom. Orok boldogság. Ez nem mese, ez igazság.
Isten jóságos, nem kegyetlen, de választási lehetőséget adott az embernek, hogy szabad akarata szerint dontson es az ember a bűnt választotta isten helyett.
Ezért ilyen romlott a vilag, ne tudd meg mi lesz azzal, aki megteres nelkul hal meg. Helyette ismerd meg isten szeretetet, érezd, hogy milyen is az! Olyat fogsz érezni, mint még EDDIG SOHA. Ezt elmagyarázni nem lehet, a szerelmet is nehez, de az isteni szeretetet lehetetlen, ezt at kell élned, hogy fogalmad legyen róla, NINCSEN erősebb drog.
Én tudom, sokszor megtapasztaltam mar, mert élő kapcsolatom van Istennel, vezet engem, segíti az életem, nincs probléma, vagy szorult helyzet amiből ne tudna kimenekíteni, nála van a reménysegem es en benne bizom CSAK. Ha bekessegre vágysz, arra, hogy szeretve legyel keresd istent, ő VÁLASZOLNI FOG neked meglátod!
Ha segítségre van szükséged a témában es pontosan tudni szeretnéd, hogy ki Isten valójában, hogyan lehetne ő elsoszamuan az APÁD és miként lehetnel te is FIA, írj, mert én segíteni foglak
galben95@gmail.com
( Semilyen vallási szervezethez nem tartozom, szabad keresztény vagyok, létezik a szabad keresztények alkotta egyház, de mi nem vallási felekezet vagyunk, hanem az elo Istennel van valódi kapcsolatunk, ő az
Atya, a mennyei Atya, akinek a fia lehetek és az lehetsz TE IS. )
Próbálkozz be Jezusnal, attól függetlenül, hogy mit gondoltál róla eddig, képzeld el mi van akkor, ha tévedtel vele kapcsolatban es, amit tolem olvastál az igazság. Tartsd fent a lehetoseget annak, hogy nem ismered a vilagegyetemet, nem ismersz mindent, mert, ha tevedtel es nem volt igazad, akkor azt jelenti, hogy orok ÉLETET nyerhetsz! Jézus Krisztus megszerezte neked, csak kérned kell, csak vedd el, ha megprobalod veszteni nem veszthetsz vele.
Hesetleg mindossze 0.01% esélyt látsz arra, hogy ebből bármi is igaz, akkor is próbáld meg, mert nem véletlenül mondom. Az ÚR Jézus Krisztus meghalt es feltámadt érted, nem tudod elkerülni a tényt, hogy mennyire szeret. Eltudsz zarkozni elole, de attól meg a tény, tény marad, ezt sehogy sem tudod befolyásolni, az o szeretete feled visszavonhatatlanul a szívébe égett,megmasírhatatlab, nem akar lemondani rólad. Hagyd, hogy megmutassa mennyire szeret, gyökeresen megfogja változtatni az egesz életed, amikor majd ateled ezt a szeretet, jobb érzés lesz, mint BÁRMI amit valaha éreztél és elveztel. Szeretnem, hogy at eld!
galben95@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!