Mit teszel ha magad alatt vagy és reménytelennek tartod az életed és a jövőd?
Figyelt kérdés
Ha úgy érzed, hogy senkid sincs és képtelen vagy arra, hogy reménykedj abban, hogy jobb lesz és tudod hogy senki sem áll melletted.2014. jan. 19. 13:17
1/14 anonim válasza:
Feljövök GYK-ra nézelődök a kérdések között és rájövök, hogy nincs minden veszve!
2/14 anonim válasza:
Végiggondolnám, miért nincs senkim, tényleg hülyeség-e reménykedni abban, hogy jobb lesz, egyáltalán mi kellene ahhoz, hogy jobb legyen, és ezek hogyan érhetőek el. Te se írtál konkrétumot, én se válaszolhatok így azt.
3/14 anonim válasza:
Megráncigálom a hajamat és azt mondom: tényleg ennyire hülye vagyok és tehetségtelen? Ez az, amit nem hiszek el magamról, hiszen ismerem magamat.
4/14 anonim válasza:
a kötelező önsajnálat után összeszedem magam és új terveket és célokat találok ki... mindig van tovább, hajrá
6/14 anonim válasza:
jól berugok,és másnap csak röhögök az egészen
7/14 piriiiiii válasza:
Sírok/futok/olvasok/főzök/rendet rakok/önsajnálatban tengek-lengek/gondolkodom a dolgokon/beszélgetésre vágyom valakivel/sétálok/fotózok/ütök-vágok.
Mikor melyik. :)
8/14 anonim válasza:
Van hobbim, amibe mindig tudok menekülni, de mióta férjnél vagyok, szerencsére ilyent nem érzek, amit Te. Előtte, ha így éreztem, kitaláltam magamnak valami sportot, volt egy időszak, amikor bokszolni jártam. A feszültséget is levezette, ráadásul társaságba is kerültem. Van egy ismerősünk, egy pasi, aki szintén így érez, és Ő pl. futni jár rendszeresen az erdőbe. Ráadásul mostanában iratkozott be egy tánciskolába, az is nagyon jó gyógyszer számára. Látni rajta, hogy kezd kicsit rendbe jönni, talán még nincs konkrét célja, de már van az életében olyan dolog, amiért úgy érzi érdemes felkelni és reményt ad.
9/14 anonim válasza:
Sosem vagyunk egyedül. Mindig találni valakit, aki hasonló cipőben jár.
Ne merülj el nagyon az önsajnálatban, hiszen minden elmúlik egyszer és mindig csak a pillanat a miénk.
10/14 anonim válasza:
Semmit, várom a halált csak nem jön, és mennek az évek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!