Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért érezhetem ezt?

Miért érezhetem ezt?

Figyelt kérdés

Elegem van mindenből, mindenkiből.

A suliból elegem van nem akarok menni, akkor lógok el amikor tudok.

De közben jó tanuló vagyok 4,6 os átlaggal.

Elegem van az emberekből is, bár igazi barátom nem nagyon van de haverom sok van.

Van barátnőm is akit szeretek bár tehernek érzek.

Ma is leszarom hangulatom volt, és már úgy voltam hogy lerúgok mindent és hazamegyek.

Szeretnék egyedül lenni pár napot csak pihenni és kondizni.

Ráadásul meg is büntettek gyorshajtásért 30-ra.

Úgy érzem kikészültem.

17/F

2014. jan. 15. 22:05
 1/4 anonim válasza:
Ráférne egy kis változtatás az életedre ahogy hallom :/ Szerintem elöszöris dobd a csajt, mert valoszeg ez az állapot semelyikőtöknek nem jó. Próbálj meg egy kicsit többet pihenni és gondold át, hogy mitől lennél boldog. Ha talász magadnak egy célt, amiért kűzdhetsz szerintem már nem fogod ezt érezni.
2014. jan. 15. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Hmmmm...esetleg egy önvédelemi sport/harcművészet elkezdése feszültség levezetésként?
2014. jan. 15. 22:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Boxolok hobbi szinten. Talán egy kis pihenés jót tenne.
2014. jan. 15. 22:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez a mai világban gyakran előforduló állapot, amit érzel. 100 ember között egyedül, Szerelem egy ismeretlennel, Arctalan osztálytársak, Siker az érdektelenségből, stb.stb. Egy örvény, mely magával ragad - egy spirál, melyből nem látod a napfényt.

Pedig egyszer ott lesz az, csak nem szabad feladni. Figyelj, talán jó ötlet lenne koncentrálnod a tanulásra - mondd magadnak: "Ez a jövőm, ez vezet ki innen." Tán van benne igazság.

A sport is gyógyír lehet. Főleg, te hogy boxolsz, odaképzelheted magad elé az összes problémádat a boxzsákra, s elképzelheted hogy azokat püfölöd.. s megmutatod, hogy felül tudsz kerekedni.

A barátnődről: már az nagy gond, hogy mindezt ezen az oldalon, s nem hozzábújva neki mondod el. Mutatja, hogy nem túlságosan lehet igazi a szerelem. ha tehernek érzed, kerekperec mondd el neki, és ne raboljátok egymás idejét. ha szeret, akkor ragaszkodni fog hozzád (így talán újra visszatérhettek egymáshoz).

Nyiss a "Nem menő" emberek felé, közöttük sokkal nagyobb eséllyel találsz egy igaz barátra. Mert anélkül élni lehet, de nagyon nehéz.

Ha esetleg lenne még valami, amiben "segíthetlek", írj nyugodtan levelet!

21/F

2014. jan. 15. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!