Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nagyon magam alatt vagyok,...

Nagyon magam alatt vagyok, olvassátok el ezt és megpróbáltok segíteni? Www. Tumblr.com/blog/loveburningdesire

Figyelt kérdés

SEGÍTSÉG NEM BÍROM!!!!!

[link]

#erős #magány #életuntság #élet rombadöntés
2014. jan. 15. 00:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nos,valójában a kérdezőnek van igaza.A probléma,az érzés,nem számít milyen felszínesnek és általánosnak tartják,nyomot hagy.Nekem is "tini problémáknak" tartották az érzéseimet 13 évesen,de azokat igenis megéltem,és ezek a gondolatok formáltak azzá ami most vagyok.

Valamint pont az ilyesféle hanyag viselkedés a felelős azért hogy egyes tinédzserek végleg feladják(persze nem konkrétan a kommentekről beszélek,hanem a társadalom általános ítélkezéséről a fiatalokkal szemben)

Az érzéseiket múló szeszélynek tekintik,és legyintik őket azzal hogy "kinövöd" Nem mondanak új és forradalmi dolgot mondani ezzel a szóval "kinövöd" azt mondják,amit minden hanyag ember mond.

Ez nem fog segíteni nekik tisztábban látni,nem fogja levenni a terhet a szívükről,nem fogja őket kézen fogni és átsegíteni a nehézségeiken.Csak haszontalannak,értéktelennek fogják érezni magukat,és nem fogják érteni,hogy mit kéne tenniük,ami kétségbeeséshez vezet,a kétségbeesés pedig olyan tettekhez,amiket maguk is megbánnak,mivel senki se mondta el nekik hogy semmi baj nincs velük,és ugyan olyan értékes emberek mint bárki más.

Minden dolog amit egy tinédzser csinál,tinédzser dolognak tartják,és így nem csoda,hogy olyan dolgokhoz nyúlnak amihez nem kéne,úgy viselkednek ahogy nem kéne,mivel senki sem törődött azzal hogy egy gyereket biztonságban átsegítsen a felnőtté váláson.

2014. jan. 17. 20:55
 12/14 anonim ***** válasza:
2014. jan. 17. 22:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Fel kellene keresned a gondjaiddal egy pszichológust, biztos jobban tudna segíteni, mint szakember.
2014. jan. 25. 12:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 11. kommentel, sajnos, hogy ilyen világban élünk!:(
2014. jan. 25. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!