Nagyon magam alatt vagyok, olvassátok el ezt és megpróbáltok segíteni? Www. Tumblr.com/blog/loveburningdesire
Ennyi van leírva, bíráljatok ti, mert én egy 13 éves hatalmas problémáira nem tudok már mit reagálni ...
HELP!!!
Nagyon magam alatt vagyok, arra gondolok, hogy milyen lenne egyszerűen feladni. Mindent. Ezeket a problémákat, az embereket, a magányt, ezt az életet..
Csak problémáim vannak, nincsenek barátaim, és egy nagyon buta lúzer vagyok. Egyszerűen nem értem, mi értelme élni? Miért élek én, ha az élet számomra, nem jó, nem tudom mit akarok, mindent akarok, de ezzel egyszerre semmit sem!
Teli hibával az életem és semminek sem örülök már.. mindenki azt mondja buta vagyok. És nem viccből, kezdem azt hinni, hogy tényleg. Semmi célom nincsen. Semmit nem tudok. Értelmetlen ez az egész sz ar, amit mások életnek neveznek.. Akkora baromságokat csinálok. Például: kibeszélek valakit a háta mögött, tudat alatt tudom, hogy az illető el fogja mondani annak az embernek akiről neki beszéltem, de ez nem állít meg abban. Egyszerűen csak k urva nagy bakikat csinálok.. és mindig is így volt ..
Nincs mit csinálnom, folyton unatkozom, mert nincs semmihez se kedvem, de közben meg élni akarok.
Teljesen kétségbe vagyok esve, de közben olyan nyugodt is vagyok, mert olyan messzinek tűnik minden, az élet. Valahol legbelül fel akarok állni, és elkezdeni élni, boldogan, de ez is olyan messze áll, feladni könnyebb…
SEGÍTSÉG!!!!
Jan 14th, 2014
Köszi, hogy leírtad, én sem tudtam megnézni, belépni meg nem fogok ilyen miatt.
Kedves Kérdező!
Ugyan vedd már a fáradságot, és itt írd ki a kérdésedet, mert ha segítséget vársz, akkor ne a segítségedre sietőktől várd már el, hogy kutakodjunk fene tudja milyen oldalakon.
Bár én sem jelentkeznék be egy ismeretlen oldalra, de aki belinkelte a levelet annak köszönöm. Nem veszítettem vele semmit, mert megint egy nagy életunt fiatal.
De válaszolok a kérdésedre:
Minden 14 éves így érez egyszer-kétszer. Majd kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!