Miért van ez? Tehetek róla? Szerintem nem, de akkor miért?
Figyelt kérdés
Most vagyok 8.-os, év elején még nem akartam új sulit, de mostmár egyre jobban szeretném! Egy idő óta egyedül érzem magam az osztályban. Sok ember számára mintha nem is léteznék! Legjobb barátnőmnek is lett pasija s ugyanannyit beszélünk, de mégis rosszabb így. Mindig én érzem magam a felesleges 3.-nak.. Lehet hogy a jókora önbizalomhiányomnak is betudható de nem tudom mit tehetnék!?2014. jan. 9. 18:35
1/5 anonim válasza:
Gondold tovább. Ha elmész ott pláne egyedűl leszel. És nemsokára amúgy is itt a középsuli.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül, idegen emberekkel könnyen barátkozom!
2014. jan. 9. 18:44
3/5 anonim válasza:
Szerintem ne menj el.Lehet,hogy megbánod.Már csak fél év....De ha nagyon el akarsz menni akkor szerintem egy olyanba menj ami utána gimi...:)
4/5 anonim válasza:
Lehet más nem megy oda hozzád beszélgetni, de te is odamehetsz nyugodtan, ha igényed van rá. Picit mintha irigy lennél a barátnődre, próbálj meg örülni kettejüknek, ha felesleges lennél akkor kettesben lennének inkább, de ha ez téged mégis zavar akkor ne legyél velük, legyél csak a barátnőddel kettesben, menjetek el valahova vagy aludjatok egymásnál, érted. Vagy nem kell egy egész délutánt együtt tölteni, 2-3 órás program vele aztán menjen a barátjához. :D Miért van önbizalomhiányod? Mit nem szeretsz magadon/magadban? Lehet változtatni rajta?
5/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok féltékeny rá, csak téged nem zavarna ha elhanyagolna egy fiú miatt? :( Amúgy meg az önbizalomhiányom betudható a folyamatos lealázásoknak :|
2014. jan. 16. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!