Léteznek 35-40 körüli egyedülálló férfiak, akik még életük párját keresik? És:
És okosak, ha lehet diplomájuk van, de ha nem legalább érdeklődőek, szeretnek tanulni,
vékonyak, legalábbis nem túlsúlyosak, nem bányarémek,
komolyak és csöndes típusok, nem pedig bulizós alakok,
és nem falják a nőket...
?
Ki hogy látja?
Igen, én ismerek egy ilyen férfit, de az összes csajnak az a baja vele, hogy "unalmas". Egyébként nagyon kicsi az esély, hogy találsz egy ilyen pasast. Véleményem szerint ilyen paraméter kereséssel pedig egy dolgot lehet: pofára esni.
Amúgy a diplomához ragaszkodást sem teljesen értem, mert ugyan nekem nincs diplomám, de több ízben is kisebbrendűségi érzése volt pár hölgynek mellettem ( orvos, pedagógus) mert én ugyan csak gimnáziumi végzettséggel rendelkezem, de elég érdeklődő és rengeteget olvasó emberke vagyok, akinek volt ideje, azt és úgy tanulni amihez kedvem támadt és nem kellett egy egyetemi tanrend sokszor teljesen felesleg és unalmas anyagával lekötnöm magam. A szakbarbarizmust kihagytam, de az általános művészetekben elég széles körben otthon vagyok, amivel sokszor "agyonnyomtam" a papíron iskolázottabb embereket. Mielőtt valaki szerénytelenséggel vádolna, ezeket a dolgokat nem én találtam ki, hanem nekem mondták, amin teljesen el voltam képedve! Egyszerűen nem hittem el, hogy intelligens és okos lányoknak ez lesz a reakciója.
Diploma helyett inkább használd az értelmes és érdeklődő jelzőket. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!