Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van az hogy nincs barátom?

Pannii1125 kérdése:

Miért van az hogy nincs barátom?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és még nem volt barátom.nem vagyok ronda se dagi.j cuccokba járok.az emberek utánam néznek az utcán .és facebookon is azért tudják hogy ki vagyok.Nem értem ha ir is egy fiú.akkor is a legnyoibb.nem akarok telhetelennek tűnni.de azért még is helyes legyen a kiszemeltem.körülöttem mindenki párkapcsolatban van.csak én nem. szerintetek mi lehet a baj?

2014. jan. 3. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbáltál már ismerkedni, te kezdeményezni vagy csak várod a csodát?

Amúgy szerintem abból semmi jó nem sülhet ki, ha erőlteted. Azzal járj, akit szeretsz is! A barát nem egy státuszszimbólum. Szóval, ha tetszik valaki beszélgess vele, hívd el valahova, de ha nincs ilyen személy, akkor hogy akarsz barátot?

2014. jan. 3. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1. buta vagy és valószínűleg unalmas is

2. magasak az elvárásaid

így csak olyan fiúkkal fogsz összeakadni, akik kihasználni akarnak. és ki is fognak, mert buta és felszínes vagy.

ahhoz, hogy esélyed legyen, hosszú nevelésre és agytágítsára lenne szükség, én meg enm az apád vagyok. beszélgess a szüleiddel a fiúkról, vagy csak kérdezd meg, hoyg ismerkedtek össze, vagy más idősebb emberekkel ilyesmikről.

2014. jan. 5. 19:50
 3/5 anonim ***** válasza:

"jó cuccokban járok, az emberek utánam nézek az utcá, facebookon is tudják ki vagyok"

Hát ezekből a tucatp#csát tudom rólad leszűrni és ezt nem bántásból mondom. Én is megnézem az ilyen csajokat, mert jól néznek ki, de mint barátnő egy sem kellene, mert ezek alapján kb azt tudom elképzelni, hogy anyagias, rinyálós és magas az elvárásod. Ez a véleményem.

20/f

2014. jan. 7. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Igaza van az előzőnek. Én is ezt szűrtem le. Ráadásul, "ha ir is egy fiu, akkor is a legnyomibb". Lenézed az embereket, ráadásul a környezetednek akarsz megfelelni, ami kissé szánalmas. "körülöttem mindenki párkapcsolatban van, csak én nem."

Valahogy nekem is ez a fészbuk 5000követő swagyolo nőci jött le...

2014. jan. 15. 02:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Buta vagy és felszínes...de ezt még ki lehet nőni, remélem ki is fogod.

Az meg hogy milyen cuccokban jársz az meg aztán senkit nem érdekel... max ha állandóan cica naci és mini topp van rajtad, akkor esetleg egy-két pasi elcsorgatja utánad a nyálát, de egy meneten kívül semmi másra nem kellenél nekik.

Próbálj meg egy kicsit visszább fogni magadból, ne legyél egy elkényeztetett tini r*b*nc, aki csak azért akar kapcsolatot, mert már a többi barátnőjének van és ezért neki is kell. A párkapcsolatot nem úgy kell elképzelni, mint egy tárgyat.

Nagyon gyerek vagy te még a kapcsolathoz, ha tényleg olyan a felfogásod, mint ahogy azt a leírásodban megmutattad.

2014. jan. 24. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!