Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akik magányosak, le tudnák...

Akik magányosak, le tudnák írni, hogy telik a napjuk?

Figyelt kérdés

2013. dec. 29. 07:45
1 2
 11/16 anonim válasza:

sehogy.

reggel beszedek 4-5 xanaxot, hogy túléljem a napot anélkül, hogy kinyírjam magam.

kb 4 órán át lenyom, utána megint jön az újabb 4-5 xanax adag.

éjjel 1-2 körül megint csak elmúlik a hatása, ezután szoktam bevenni a dormikumot, abból 3-at 4-et, nem altat el, de lenyom annyira, hogy ne filózzam agyon magam.

igy telik 1 napom.

próbáltam tenni ellene, de nem jött és nem jön össze, vannak ilyen emberek, ezt kaptuk, így jártunk.

2013. dec. 29. 20:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Hú, mint az előző válaszoló..

Hétköznap szerencsére dolgozom, 5-6 óra körül hazaérek, megfürdök, leülök a gél elé és bedobom egy-két gyógyszert egy-két pohár fröccsel. Éjszaka altatóval alszom, legalább két részletben.

Hétvégén súlyosabb a helyzet, délelőtt még teszek-veszek, de délután kezdem a szokásos leírt "programot".

2013. dec. 29. 21:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Mármint a "gép" elé.
2013. dec. 29. 21:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Felébredek, elmegyek dolgozni. Délután hazaérek. Játszom kicsit a kutyámmal, ha van valami ház körüli munka megcsinálom, mosogatás, kis rendrakás, aztán fürdés, vacsora, és be a gép elé filmet vagy sorozatot nézni.
2013. dec. 29. 21:30
 15/16 LeftBehind ***** válasza:
Ecsikri: 4-5 Xanax? Hülyéskedsz? Én anno szedtem azt a szart,de napi 2 darab is zombit tudott belőlem csinálni.
2013. dec. 31. 18:48
 16/16 lisattila válasza:
Ha tud írni akkor megoldható :D
2014. jan. 4. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!