Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A barátom megakarja ölni...

A barátom megakarja ölni magát! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az exbaratomrol van szo. Nagyon csunyan valtunk el de mar az honapokkal ezelott volt . Először nagyon ketsegbe volt esve es kb teljesen osszeomlott reszben azert mert en voltam az ember akiben teljesen megbizott es mindent elmondott ,es ketszer is megprobalkozott olni magat de nem tette meg . pszichologushoz is vittek a szulei de nem ert semmit egy tobb honap utan is nagyon maga alatt van es vissza akar szerezni

de en nem tudok neki megbocsajtani . Probaltam par hete kedves lenni vele baratok lenni de most megint megkerdezte h jarnek e vele es nemet mondtam .Ekkor meselte el h o mar nem akar szenvedni ez miatt es meg akar halni.es ezt komolyan mondta !!!

Mit tegyek ???

es meg h az elso alkalmaknal is szoltam a szuleinek de nem tudták mit tehetnenek es csak elvitték orvoshoz es ezekutan nem lett jobb semmi csak roszabb lett a helyzet

2013. dec. 27. 21:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
6.! Ezt melyik tinimagazinban olvastad??
2013. dec. 27. 22:09
 12/16 anonim ***** válasza:
A legjobbat azzal teszed, ha megszakítasz vele minden kapcsolatot és segítesz neki felejteni. Tiltsd le mindenhonnan. Ne nézegesse a képeidet, ne írjon sehova.
2013. dec. 28. 11:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Csak zsarol...aki így rinyál, az általában nem mond igazat. Aki tényleg meg akarja ölni magát, az sose beszél róla, azoknál csak halvány jelek vannak, amik erre utalnak.
2013. dec. 28. 12:00
 14/16 anonim ***** válasza:
6.os egy antiszociális ember lehetsz...nemszívesen lennék az ismerősöd...
2013. dec. 30. 21:48
 15/16 anonim ***** válasza:
sorry 7 esnek szólt :p
2013. dec. 30. 21:49
 16/16 anonim ***** válasza:

már miért lennék antiszociális? :) ha ismernél nem mondanál ilyeneket

valamint, ha valaha lett volna közöd olyan emberhez, aki öngyilkossággal tart téged lelki terrorban, akkor megértenéd, miért írtam ezt, addig, amíg ezt nem éled át, jobb ha csöndben maradsz...

2013. dec. 30. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!