A barátom megakarja ölni magát! Mit tegyek?
Az exbaratomrol van szo. Nagyon csunyan valtunk el de mar az honapokkal ezelott volt . Először nagyon ketsegbe volt esve es kb teljesen osszeomlott reszben azert mert en voltam az ember akiben teljesen megbizott es mindent elmondott ,es ketszer is megprobalkozott olni magat de nem tette meg . pszichologushoz is vittek a szulei de nem ert semmit egy tobb honap utan is nagyon maga alatt van es vissza akar szerezni
de en nem tudok neki megbocsajtani . Probaltam par hete kedves lenni vele baratok lenni de most megint megkerdezte h jarnek e vele es nemet mondtam .Ekkor meselte el h o mar nem akar szenvedni ez miatt es meg akar halni.es ezt komolyan mondta !!!
Mit tegyek ???
es meg h az elso alkalmaknal is szoltam a szuleinek de nem tudták mit tehetnenek es csak elvitték orvoshoz es ezekutan nem lett jobb semmi csak roszabb lett a helyzet
már miért lennék antiszociális? :) ha ismernél nem mondanál ilyeneket
valamint, ha valaha lett volna közöd olyan emberhez, aki öngyilkossággal tart téged lelki terrorban, akkor megértenéd, miért írtam ezt, addig, amíg ezt nem éled át, jobb ha csöndben maradsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!