Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az baj hogy örökké egyedül...

Az baj hogy örökké egyedül akarok lenni? Vagy már beteges?

Figyelt kérdés
2013. dec. 24. 23:27
1 2
 11/12 anonim válasza:
A depressziósok akarnak örökké egyedül lenni. A társaság sok örömet okoz. Vigyázz magadra.
2014. jan. 1. 10:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Én 23 éves vagyok, még a szüleimmel élek, és sokszor hajtogatom hogy nem kell feleség, nem kell gyerek de még szomszéd sem, egy házat akarok csak ahol egyedül öregedhetek meg, és el akarok innen húzni innen mihamarabb, de vannak időszakok amikor jobban vagyok és tudom hogy ez a leghülyébb gondolat az öngyilkosság és a gyilkosság után, és rájövök hogy ku.vára kell egy gyönyörű feleség és egy angyali kislány, nameg jófej szomszédok. Elég durván szorongós vagyok, és emiatt sokszor érzem azt hogy az életem nem ér semmit sem, minden zaj idegesít, legszívesebben kifutnék az univerzumból. Ha mégis abba a helyzetbe kerülnél, amit kívánsz, egy ideig jó lenne a nyugi, de egy idő után nagyon begolyóynál.
2014. jan. 5. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!