Mit tennétek ha egyetlen táv barátnőtöknek hitt ember közölné veletek hogy nem kér belőletek?
Ha egyszer csak közölné veletek hogy nem kérte senki hogy íratok neki.
Ráadásul egy internetes oldalon keresztül.
Hogy te kezdeményezted a beszélgetést, sokkal többször előfordult, mint hogy ő?
Talán Kicsit kevés az infó ahhoz, hogy véleményt tudjak mondani.
Mióta ismeritek egymást, mennyire mélyült el a barátságotok...?
Munka társak voltunk 3 éven keresztül ,mikor én terhes lettem a nagy hasam miatt ott kellett hagynom a munka helyet, az interneten és telefonon tartottuk a kapcsolatot bár ő soha nem hívott telefonon, nem jött el hozzánk.
Az interneten ritkán írt rám, beszélgetést kezdeményezve.
Ami furcsa mert a munka helyen nagyon jól el voltunk, beszélgettünk tudtunk együtt dolgozni.
Ha felhívtam fel vette a telefont, tanácsot adott ha kellett .
Tulajdon képen én őt iskolás korom óta ismerem, egy iskolába jártunk és a volt osztálytársam testvére.
1 szer volt hogy elmentünk hozzá kérni akartam 1 telefonszámot és le akarták tagadtatni hogy nincsenek otthon, gondolták hogy majd úgy is el megyek.
Csak hogy jött a szomszédukból a szomszéd asszony aki 5 perce ment el onnét és furcsálta hogy miért nem megy ki senki hozzám , ezért mivel neki bejáratosága volt így be ment meg győződni miért nem jön ki senki hisz tudta hogy otthon vannak.
Azt mondták hogy nem hisznek a kutyának ezért ki se jöttek megnézni mit ugat mert állandóan ugat.
Onnantól kezdve nem is mentem hozzájuk jó darabig, nem régen bemutattam a férjemet nekik.
Utána még írtak, aztán volt egy fordulat a családjukban és azóta nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!