Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Elmehet az ember kedve a...

Elmehet az ember kedve a randizástól végleg?

Figyelt kérdés

Én azt hiszem, az lenne a normális, ha egy egyedülálló férfi örömét lelné az ismerkedésben, a randizásban. De ha nem vagy jó külsőre (jóképű izmos), akkor elég nehezen érsz el eredményt ezzel. Ha nem vagy elég fogékony a lányok érzéseire, megnyilvánulásaira, a szavaik mögött lévő tartalomra (az őszinteséget elvárják, de maguk sose beszélnek egyenesen), akkor sorozatosan kudarcok érnek. És ha sok ilyened van, később már erre asszociálsz, amikor csajoznod kellene.

A sok átverés, amikor hitegetnek, hogy kihasználhassanak érzelmileg vagy anyagilag, a sok visszautasítás fel tud gyűlni az emberben annyira, hogy elveszti az örömét az egészben. Ráadásul az ismerkedés folyamata önmagában nem ad örömet, csak ha a másik fél is pozitívan viszonyul, ami szinte kizárt, ha nem vagy menő jóképű.

Szerintem meg lehet utálni, és én megutáltam. Kár, hogy a nőket még szeretem, és ők engem nem - ez az egész tönkreteszi az életem. Mit lehet tenni? Érez más is így? Miért van ez? Evolúciós szelekció, hogy kihaljon, aki nem vonzó? Vagy csak szenvedjen?

2013. nov. 28. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:
keres csúnyább vagy idősebb nőket :D
2013. nov. 28. 23:02
 2/8 anonim ***** válasza:

hidd el, az is jó dolog, amikor az embernek az a problémája, hogy enm elég jóképű. van annál rosszabb is, amikor téged nem akarnak.

egyébként ahogy látom, jön a következő lépcső lefelé: "az őszinteséget elvárják, de maguk sose beszélnek egyenesen", "hitegetnek, hogy kihasználhassanak érzelmileg vagy anyagilag".

kérdés, hogy ilyen emberektől mit akarsz te egyáltalán?

persze a nők elutasítják, mert bebeszélik, vgay nem is látják, hogy "nem minden nő ilyen", miközben jelentős részük igen, de szerintem azzal nem mész sokra, hogy 100ból 1 lány van, aki nem ilyen, és az is foglalt.

egyébként kevés ember érez így, a többség azon a szinten van, hogy "én nem vgayok elég jó", meg pár kiábrándult közhelyes nőgyőkölő, sajnáltató szöveg, de nem látnak a dolgok mögé, mi hogy működik, és továbbra is vágynak vlaami olyan után, ami tönkreteszi őket. tipikus férfipáldája annak, mint amikor a nők is ösztönösen a bunkóhoz vonzódnak a megbízható helyett. az kell, ami tönkretesz.

az evolúciónak ehhez nincs köze, az ember jobb esetben a primitív természeti törvények felett mozog, de elismerem, a többség nem. kérdés, hogy állati statisztikához akarsz tartozni, vagy intellektuális lény akarsz lenni?

a szenvedés bölcsebbé tesz, ha tanulsz belőle, nagyon egyszerű módon el tudom magyarázni neked, miért tesz ez téged jobbá. és ez nem optimista közhely amit a lányoktól hallasz.

melyik szeretnél inkább lenni?

-felszínes, buta örömöket kergető ember, akinek az összes kapcsolata primitív kudarcokba fullad

-vagy olyan ember, aki képes tudatosan, minőségi párt választani, és ezért vállalja a szenvedést?

szerintem az a baj, hogy te randizni akarsz és barátnőt találni. inkább előbb próbálj jóban lenni egy lánnyal, aztán ha az megy, akkor barátság, é ha az is megy, akkor TALÁN készen állsz egy kapcoslatra. ráadásul ez enm feltétlenül kell hogy egy és ugyanaz a lány legyen.

keress olyan lányokat, aki knem a külsőségekre hajtanak. tudom nem egyzserű, de ezek általában CSÚNYA, sőt, akár IGÉNYTELEN lányok lesznek, akiknek sok más rossz tulajdonságuk is van. de legalább meglátod bennük az ember is, mert nem csak lefektetni akarod őket. de nem barátnőnek kell ezeket keresni, csak lány ismerősöknek és kész.

először próbálj meg elviselhető lányokat találni, aztán olanokat, akik visszaadják neked a hitet a női nemben. érdemes például olyan foglalt lányokkal ismerkedni, akiknek jó tulajdonságaik vannak, aár összehaverkodni a párjukkal. talán van a lánynak egy barátnője, aki hozzá hasonló, de szabad...

csak ne markolj rá állandóan a reményre, mert olyan ez mint a víz, ha belemarkolsz szétfolyik az ujjaid közt, ha nyugodtan képes vagy tálkát formálni és tartani, akkor kezd felgyűlni a boldogság.

meg kell tanulnod legelőször szeretni önmagad, a magányodat, látni a jó oldalát, kellemesen tölteni az idődet. ezalatt pl sportolj, tanulj, legyél kreatív, mert ha egy okos lányba akadsz, neki lesznek elvárásai, sokkal magasabb, mint egy vele azonos kategóriájú férfinak.

2013. nov. 29. 00:38
 3/8 anonim ***** válasza:

"keres csúnyább vagy idősebb nőket :D"

az igénytelenség nem megoldás. aki így gondolkodik, annak mindig csak a selejtes alkoholista lotyók jutnak, tesco árufeltöltő sors meg használt zsiguli.

persze nekem kifejezetten előnyös, ha mások megelégednek a rosszabbal is, annál több jó marad nekem.

2013. nov. 29. 00:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Ááááááá már megint egy rinyagép. Menj el kondizni, probléma megoldva.

Nekem inkább azért ment el a kedvem a randizástól, mert a másik nem mind egyforma, mintha futószalagon nyomnák őket.

2013. nov. 29. 21:13
 5/8 A kérdező kommentje:
2-es (aki 3-as), köszönöm, elgondolkodtattál. Lehetséges, hogy a randizás nem is nekem való, ugyanakkor ha megfelelő társaságokba járok, ahol sok lány van, sikeresebb lehetek. A sport megvan, csak az eredeménye lassan jön meg. Nem tudom, miért vagy 52%-ra értékelve, belenyúlhattál valami darázsfészekbe.
2013. nov. 30. 09:43
 6/8 A kérdező kommentje:
4-es, megyek kondizni. De én meg abban nem hiszek, hogy mind egyformák a lányok. Talán Te választod ki őket mindig ugyanúgy, mert így kényelmes. Akármennyire elkeseredek, sose fogom már azt gondolni, hogy mind egyformák (ezt nem is írtam), mert nekem már volt olyan párom, hogy azóta tudom, hogy nem egyformák.
2013. nov. 30. 09:44
 7/8 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, miért vagy 52%-ra értékelve, belenyúlhattál valami darázsfészekbe."

igen, szoktam politikai témákba is írni, meg a párkapcsolatokhoz.

2013. nov. 30. 13:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Szóval a nők tudat alatt az alfahímekhez vonzódnak. Ha átváltozom alfahímmé, fogok-e tudni utána szeretni bárkit is? Tekintettel arra az érzésre, hogy csak azért van velem, mert kigyúrtam magam, a korábbi énemet le se szarta volna, hogy testileg-lelkileg fel kellett adnom az önazonosságomat csak azért, hogy pinához jussak, és amíg őszinte és kedves voltam, lenéztek és megvetettek? Nem lehet, hogy az alfahímek is azért szemetek a nőkkel, mert mindezen a csalódáson már átmentek, vagy ők is egy nehéz folyamat végén jutottak el az alfaságig? Vagy ez nem mindenkire igaz, mert van aki vonzó külsővel születik?
2013. nov. 30. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!