Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » MI lehet az oka annak hogy...

Csillagpapir kérdése:

MI lehet az oka annak hogy igy jártunk?

Figyelt kérdés
Nem tudjuk miért, az emberek elidegenedtek tőlünk a rokonok, ismerősök, mindenki.Kétségbeesetten kapaszkodunk az emberek után könyörögve és ragaszkodunk a kiválasztott személyhez,ezt teszi a családunk minden tagja.Istenitem én is akit kiválasztottam vagy szóbaáll velem és ha meginog a kapcsolat ami nem is nevezhető annak akkor összeomlok.Ezek az emberek kihasználnak minket és zsarolhatnak ahogy kedvük tartja csak egy kis figylemért és szeretetért cserébe.

2013. dec. 21. 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Az oka ,hogy az emberek túlnyomó része visszafejlődik. Nem ti, hanem pl akikről a környezeteben ezt tapasztalod.
2013. dec. 21. 21:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Téged is üdvözöllek a klubban. Nekem volt egy rakás ilyen barátom és dettó ugyanez volt. A családomhoz nem fordulhattam lelki támogatásért, ezért inkább barátokat kerestem, de ezek nem voltak barátok, úgyhogy kihasználták ezt a rossz helyzetemet és úgy rángattak, ahogy akartak. Ha elesett vagy, azt kihasználják, ilyen a világ és akárki akármit is mond, farkastörvény van. Nyisd ki a szemed és keress normális barátokat, ennyi. Aki meg kihasznál, azt dobd el a francba. Lehet, teljesen egyedül fogsz maradni, mint ahogy én is anno, de így legalább tiszta lappal indulok és nincsenek idióta kolonc "barátaim", akik visszahúznak, meg zsarolnak.
2013. dec. 22. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!