Mi baj lehet velem? Miért nem megy az ismerkedés?
Szerintem a belsődet vizsgáld meg inkább, ne a külsőddel legyél ennyire elfoglalva.
Normális nőnek a belső fontosabb.
Köszönöm, igazatok van, a görcsölés sehová nem vezet. Ezt már megtapasztaltam régen is. Pont ezért is vagyok picit "sértődött, csalódott", hogy eleve így mentem neki a dolognak, hogy nincs görcsölés, nem kell túl nagy hangsúlyt fektetni a külsőre, nem öntöm senki nyakára a nyűgjeimet, laza vagyok, humoros is, stb.
Úgyhogy pont ezek miatt állok értetlenül az egész előtt. Ténylegesen fogalmam sincs, hogy a "belsőm fejlesztésével" merre mozduljak.
Túlságosan is AKARSZ! Megfelelni, kapcsolatban lenni, viccesnek lenni, kitűnni, lazának lennu stb. Nem elégséges a fizikai jól lét.
Bár nő vagyok, de sokáig küzdöttem magammal, mire képes voltam elfogadni a helyzeteimet, tisztázni, hogymit is akarok és lazulni, nem görcsölni.
Még nem mindig megy, de igyekszem.
Lelki beállítódás ez! Ha a lelki békédet meglelted, akkor találsz társra is, mert kívülről látszik, ha az ember nincs jóban önmagával, s az is ha sugárzik.
Lelkileg épülj, töltekezz, s akkor majd tudsz adni másoknak. Üres dobozból semmit sem tudsz kivenni.
Szerintem úgy nem lehet vagy nem érdemes neki indulni egy kapcsolatnak, hogy bekategórizálom, hogy "futó", "nyitott" "fél komoly "" egy éjszakás "" tartós"
Minden kapcsolatba bele kell tenni a 100%ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!